Bombele sexy se cred desene animate

simeon stalpnicul png
Foto: Hepta

Nu mai ştiu ce să facă să şocheze! Cântăreţele Madonna, Mariah Carey, Kylie Minogue şi Jennifer Lopez s-au deghizat în personaje din desene animate. Ele se cred celebrele eroine din filme.

Cântăreaţa Madonna (59 de ani) nu a ezitat să se transforme în Regina cea rea din Albă ca Zăpada. Chiar dacă aceasta are o faimă proastă, este totodată binecunoscută în întreaga lume pentru ambiţia ei de a arăta cel mai bine. Parcă o vezi şi pe Madonna întrebând oglinda ca şi personajul după care se inspiră: “Cine e mai frumoasă ca mine?”.

simeon stalpnicul png
Regina cea rea din “Albă ca Zăpada”

Cântăreaţa Mariah Carey (48 de ani) este obsedată de Jessica Rabbit din filmul “Cine vrea pielea lui Roger Rabbit?”, unul dintre cele mai sexy personaje din desene animate. De mai multe ori s-a deghizat în roşcata provocatoare, cu forme generoase şi talie de viespe. Şi-a făcut chiar şi o rochie roşie precum cea a acesteia. 

simeon stalpnicul png
Jessica Rabbit din filmul “Cine vrea pielea lui Roger Rabbit?”

După ce a aflat că desenatorii s-au inspirat în crearea Jessicăi Rabbit după Vikki Dougan, diva cu renumele de a fi sucit minţile tuturor bărbaţilor cu fundul ei perfect, Mariah, şi-a pus în cap să o imite tot timpul. Vrea şi ea să arate precum personajul de desene animate care seamănă cu Dougan, care era poreclită “Spatele de la Hollywood”, în anii 1950, pentru trupul ei inegalabil. Astăzi, actriţa şi fostul fotomodel Vikki Dougan este o bătrână de 89 de ani.

simeon stalpnicul png
Fata Elastică din “Incredibilii”

Jennifer Lopez (48 de ani), în schimb, imită un personaj faimos din filmul de desene animate “Incredibilii”. Este vorba de Mrs Incredible, care mai e numită Fata Elastică. Se îmbracă la fel ca această eroină ale cărei caracteristici sunt elasticitatea, flexibilitatea, agilitatea. Poartă ca şi ea costumaţii sexy care îi pun în evidenţă formele provocatoare.

simeon stalpnicul png
Prinţesa Pocahontas din filmul cu acelaşi nume

Cântăreaţa Kylie Minogue (50 de ani) şi-a ales-o ca model pe prinţesa Pocahontas din filmul omonim. Şi-a făcut şi o costumaţie care să semene cu cea a fiicei căpeteniei amerindiene Powhatan-Sachem. Şi-a pus la gât chiar şi un mic colier care să semene cu bijuteria prinţesei Pocahontas.

Radu Mirică s-a sinucis
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
rafael nadal si sotia sa
mihai bendeac stela popescu si arsinel
juriul Te cunosc de undeva! jpg
anxietate
mormant arsinel sursa captura youtube jpg
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
Regina Elisabeta jubileu
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
image
image
image
image
vasile muraru alexandru arsinel png
Laura Cosoi jpg
alexandru arsinel
mihai bendeac stela popescu si arsinel
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (6) JPG
image png