Bonnie Tyler, înşelată de soţ cu prietena ei cea mai bună

Ultima actualizare:

    Foto: Guliver/ Getty Images/ Instagram
Foto: Guliver/ Getty Images/ Instagram

O mare durere de inimă! De asta a avut parte Bonnie Tyler, legendara cântăreaţă britanică care a devenit cunoscută datorită hitului ”It’s a Heartache” (E o durere de inimă), când a aflat că soţul a înşelat-o.

Bonnie Tyler (64 de ani) a fost înşelată de soţul ei multimilionar, Robert Sullivan, de 67 de ani, cu cea mai mare admiratoare a ei, Meghann Pernot, de 25 de ani. Franţuzoaica se laudă că a avut o relaţie cu Sullivan timp de 18 luni. Pernot era o fană înfocată a cântăreţei şi se îngrijea de relaţia acesteia cu admiratorii. Ba, mai mult, ajunsese cea mai bună prietenă a vedetei. Asta nu a împiedicat-o să se cupleze cu soţul acesteia. Bonnie a fost şocată când a aflat că franţuzoaica a făcut sex în hoteluri timp de şase luni cu soţul ei. Chiar Meghann a fost cea care i-a mărturisit cântăreţei, spunându-i că bărbatul îi trimitea “texte erotice”. Bonnie a rupt-o imediat cu trădătoarea, iar Sullivan  a spus că e “nebună” şi “rea”. “I-am pierdut şi pe ea, şi pe el. Nu va mai fi niciodată ce-a fost. Mă doare. Am pierdut totul”, a spus Meghann. Bonnie Tyler, care are o avere de 10 milioane dolari, s-a căsătorit cu Robert Sullivan în 1973, însă nu au copii.

Click! spune

În afară de ”It’s a Heartache”, Bonnie Tyler a mai lansat şi hitul ”Total Eclipse of the Heart” (Eclipsa totală a inimii), parcă predestinat ghinionului său în dragoste. Vedeta a debutat în 1976 şi a vândut peste 80 de milioane de discuri în lume.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net