Brad Pitt a dezvăluit motivul pentru care Angelina Jolie s-a despărțit de el

simeon stalpnicul png
Angelina Jolie şi Brad Pitt au ajuns la un acord privind custodia celor şase copii

Vestea că Brad Pitt şi Angelina Jolie, unul dintre cele mai frumoase şi solide cupluri de Hollywood, se despart a căzut ca un trăsnet în showbiz-ul internaţional. La opt luni distanţă, actorul a acordat un interviu în care recunoaşte că excesele pe care le-a comis în trecut i-au luat tot ce avea mai de preţ.

Brad Pitt (53 de ani) se consideră principalul vinovat pentru divorţul de Angelina Jolie. Într-un interviu acordat recent pentru publicaţia GQ Style, actorul spune că a reuşit în ultimele luni să renunţe la alcool şi a participat la şedinţe de consiliere psihologică, scrie Daily Mail.

A consumat alcool sau marijuana în fiecare zi

”Nu-mi amintesc să fi avut o singură zi după ce am terminat facultatea în care să nu fi băut alcool sau să nu fi fumat o ţigară cu marijuana. Sunt cu adevărat fericit că am renunţat la aceste lucruri. Am renuntat la toate, cu excepţia alcoolului, atunci când mi-am întemeiat o familie. Însă asta nu m-a ajutat să evit ce s-a intamplat în toamna anului trecut. Consumam prea mult alcool”, a spus Brad Pitt, făcând referire la momentul în care Angelina a înaintat actele de divorţ.

 ”Îmi plăcea vinul şi, cu toată sinceritatea, puteam să bag un rus sub masă bând împreuna votcă. Eram cel mai bun la asta”, a continuat actorul.

Acum, Brad spune că nu mai bea şi că a înlocuit alcoolul cu suc de merişoare şi apă minerală. El a recurs la terapie după ce soția a depus actele pentru divorț în august 2016.

„Abia am început terapia. Îmi place. Am trecut pe la doi terapeuți până l-am găsit pe cel potrivit”, a explicat el pentru GQ Style.

«Despărţirea de Angelina a fost ca o moarte»

Brad o menționează pe Angelina direct doar o singură dată în interviu. El spune că “despărţirea de Angelina a fost ca o moarte” şi că după ce şi-a întemeiat o familie alături de actriţă părea că a câştigat la loterie.

Brad mai vorbeşte despre modul în care rolul său de tată s-a schimbat în situația de acum când copiii săi nu îi mai sunt alături tot timpul.

„Copiii atât de delicați. Ei absorb totul. Au nevoie de ajutor și să le explici lucrurile. Au nevoie să fie ascultați. Atunci când sunt ocupat, nu ascult. Vreau să fac lucrurile mai bine în această privință. Acum trebuie să fac lucrurile mai bine, trebuie să fac lucrurile mai bine pentru ei. Trebuie să le demonstrez că m-am schimbat”, a conchis actorul.

Brad și Angelina au ajuns în prezent la un acord în privința vizitării copiilor. Cei doi au împreună trei copii biologici, Shiloh (10 ani) şi gemenii Knox şi Vivienne, de 8 ani, şi trei adoptaţi, Maddox (16 ani), Pax (13 ani) şi Zahara (11 ani).

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
cub radu mirica animat gif
cristian tudor popescu arșinel png
woman 4214744 1920 jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub anamaria prodan animat gif
andreea marin si cove jpg
visarion alexa
accident tramvai sos giurgiului 30 septembrie Foto ISU B-If
telefon imagine ilustrativa foto Daniel Guță jpg
image
image
image
image
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
vlduta lupau si adi rus colaj