Brad Pitt, armăsarul de la gala Oscar. Iată cele 3 schimbări majore ale actorului de 57 de ani care și-a surprins fanii

Ultima actualizare:

    Cu doar o săptămână înainte de Gală, Pitt a fost surprins în Los Feliz de către paparazzi cu un aspect neîngrijitfoto: Instagram
Cu doar o săptămână înainte de Gală, Pitt a fost surprins în Los Feliz de către paparazzi cu un aspect neîngrijitfoto: Instagram

Brad Pitt a fost în mod indiscutabil armăsarul de la gala Oscar. Actorul a frânt iar inimi ca acum 20-25 de ani. Iată cele 3 schimbări majore ale actorului de 57 de ani care și-a surprins fanii cu noul lui look. Dacă în ultimii doi ani, tensiunea provocată de lupta pentru custodia copiilor și-a pus amprenta pe chipul lui, în seara Oscarurilor, Pitt a întinerit.

Brad Pitt, în vârstă de 57 de ani, a făcut senzație în seara Oscarurilor. El a anunțat câștigătoarea secțiunii de cea mai bună actriță într-un rol secundar, premiu care i-a revenit actriței sud-coreene Yuh-Jung Youn. Legendara actriță a recunoscut că a așteptat mult timp să îl întâlnească pe Pitt și că aproopierea de el o face să roșească și să simtă emoții puternice. Conform specialiștilor de la ”Entertainment Tonight” Pitt, care are o avere de 300 de milioane de dolari a apelat la stiliști pentru a arăta cu cel puțin 20 de ani mai tânăr. Actorul și-a lăsat iar plete, a tras de fiare în timpul perioadei în care a stat în izolare la domiciliu din cauza pandemiei de COVID-19 și a scăpat ca prin farmec de riduri.

Citește și:

Brad Pitt împlineşte 56 de ani. Povestea actorului de Oscar, dar şi a veşnicului ghinionist în dragoste

Brad Pitt ajută oamenii cu alimente în vreme de pandemie

Cele trei schimbări produse la Brad Pitt

Angelina Jolie și Brad Pitt se ”bat”pe custodia celor șase copii încă din 2016! După 11 ani de viață comună, cei doi actori și-au anunțat decizia de a divorța în septembrie 2016. A început apoi o luptă pentru custodia copiilor, Maddox, de 19 ani, Pax, de 17 ani, Zahara, de 16 ani, Shiloh, de 14 ani, și gemenii Knox și Vivienne, în vârstă de 12 ani, care nici până acum nu s-a încheiat. În perioada în care californienii au fost obligați să stea mai mult în case din cauza pandemiei, Brad a fost văzut rar cu un aspect neîngrijit și fără mușchii pe care i-a etalat cu succes în filmul ”Troia”. Iată cele trei schimbări majore ale starului de 57 de ani.


    Brad Pitt, desemnat cel mai arătos actor din seara cea mare de la Hollywoodfoto: Profimedia
Brad Pitt, desemnat cel mai arătos actor din seara cea mare de la Hollywoodfoto: Profimedia

Și-a lăsat plete

Brad Pitt a fost surprins anul trecut cu părul neîngrijit și nebărbierit, lăsând impresia că nu îi pasă de felul cum arată. De multe ori purta bandane sau șepci pe cap. La socar a apărut cu părul long, strâns într-o codiță la spate, semn că a fost pe la frizer și stiliștii și-au pus amprenta.

A tras de fiare

Costumul negru i-a venit ca turnat lui Brad Pitt în seara Oscarurilor. Jurnaliștii americani au remarcat faptul că sacoul părea că îl strânge la bicepși și că Pitt s-a lățit în umeri. Verdictul acestora a fost unanim: în ultimele luni actorul de 57 de ani a transpirat din greu la sala de forță.

I-au dispărut ridurile

Brad Pitt nu a recunoscut niciodată că a apelat la injecții cu botox pentru a scăpa de riduri. Însă la gala din seara zilei de 25 aprilie, cutele de la ochi, de pe frunte și cearcănele pronunțate au dispărut ca prin farmec. Inițial s-a crezut că e vorba de machiaj, dar Pitt nu a folosit farduri în seara premiilor.

image
image
image
image
image
image
FotoJet (12) jpg
3 mioara velicu 40 de intrebari cu denise rifai kanal d jpg jpeg
FotoJet (6) jpg
Fuego concert Sala Palatului  jpg
image png
image png
image png
image png