Brad Pitt s-a cuplat cu o Angelina mult mai tânără. Cine este Nicole Poturalski, iubita cu 29 de ani mai mică

Brangelina în 2009, când erau un cuplu solid
Brangelina în 2009, când erau un cuplu solid

În sfârşit, Brad Pitt (56 de ani) şi-a găsit iubită! El s-a despărţit de Angelina Jolie (45 de ani) în septembrie 2016 şi de atunci se judecă pentru custodia copiilor. Noua iubită e un fotomodel de 27 de ani şi seamănă izbitor cu Angelina.

Brad Pitt a fost surprins miercuri, 26 august, împreună cu fotomodelul german Nicole Poturalski, pe aeroportul Charles de Gaulle. Cu măştile pe faţă, cei doi au luat apoi maşina şi au mers pe aeroportul parizian Le Bourget unde s-au îmbarcat într-un alt avion şi au plecat probabil către Castelul Miraval, evaluat la aproximativ 67 de milioane de dolari, pe care Brad îl deţine împreună cu Angelina, din 2011. Ei au aterizat pe aeroportul din sudul Franţei, Castellet, unde erau aşteptaţi de mai mulţi bodyguarzi. Amândoi erau îmbrăcaţi lejer şinu păreau să se grăbească.

Este pentru prima oară când Brad se afişează cu o femeie. Relaţia cu Alia Shawkat a fost catalogată demult ca fiind ”o simplă prietenie”. Brad şi Nicole s-au cunoscut în noiembrie 2019, la concertul lui Kanye West. Şi abia recent au fost surprinşi împreună.

Conform apropiaţilor, Brad face tot posibilul să grăbească divorţul de Angelina şi să împartă custodia celor şase copii: Maddox, 19 ani, Pax, 16 ani, Zahara, 15 ani, Shiloh, 14 ani, şi gemenii Vivienne şi Knox, de 11 ani. 


  Brangelina în 2009, când erau un cuplu solid
Brangelina în 2009, când erau un cuplu solid

Însă cine este Nicole Poturalski? Fotomodelul a debutat în modă acum 10 ani, vorbeşte fluent cinci limbi, s-a născut la 2 ianuarie şi este Capricorn. Ea are origine poloneză, s-a născut în Bergkamen, regiunea Ruhr, Germania. A pozat pentru reviste de renume precum Elle, Cosmopolitan şi Marie Claire şi a defilat pe scene de modă din New York, Milano şi Paris. Relaţia dintre Brad şi sosia Angelinei durează de nouă luni.

shutterstock 1833215881 jpg
cub theo rose anghel damian png
cub ioana ilie nastase png
foto 1  Radu Stefan Banica jpg
cub mircea baniciu png
horoscop jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
Mara G si Mario Mutu jpg
Volodimir Zelensky FOTO Profimedia
vaccin covid foto Pixabay
image
image
image
image
Mara G si Mario Mutu jpg
Oana Ionita profa de balet jpg
FotoJet jpg
Mihaela Borcea 9 jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
FotoJet jpg