Brad Pitt şi-a făcut o nouă iubită? Cine este femeia cu 22 de ani mai tânără

Ultima actualizare:

    Brad încă are probleme după divorțFoto: EPA-EFE
Brad încă are probleme după divorțFoto: EPA-EFE

Bombă! Brad Pitt s-a cuplat cu Lisa Stelly, fosta soţie a lui Jack Osbourne, fiul lui Ozzy şi al lui Sharon Osbourne, potrivit Radar Online. Ei au fost surprinşi împreună.

Actorul Brad Pitt (57 de ani) şi Lisa Stelly, de 35 de ani, au fost văzuţi, recent, la restaurantul Hotelului Bel-Air din Los Angeles. Potrivit zvonurilor, cei doi ar avea o relaţie în secret. ”I-am văzut cum mergeau repede şi s-au aşezat împreună într-un loc secret”, potrivit unei surse citate de Radar Online. Întâlnirea lui Brad cu Lisa ar fi avut loc când fosta soţie a starului, Angelina Jolie (46 de ani), s-a văzut cu fostul ei bărbat, Jonny Lee Miller (48 de ani). După despărţirea de Angelina, Brad a mai avut o scurtă relaţie, de trei luni, cu fotomodelul german Nicole Poturalski (28 de ani), care este într-o căsătorie deschisă. Stelly s-a căsătorit cu fiul lui Ozzy Osbourne în 2012. Ei au divorţat în mai 2018, după ce li s-a născut al treilea copil. Cei trei copii ai lor sunt: Pearl, de 9 ani, Andy, de 6 ani, şi Minnie, de 3 ani. 

Brad este departe de a fi încheiat ”războiul” cu Angelina Jolie pentru cei şase copii ai lor, Maddox (20 de ani), Pax (17 ani), Zahara (16 ani), Shiloh (15 ani), Vivienne şi Knox, de 13 ani. De asemenea, nu se pot înţelege la împărţirea bunurilor comune. Nu demult, Angelina Jolie şi-a vândut partea din Castelul Miraval din Franţa, provocând un mare scandal cu fostul soţ, care i-a reproşat că nu i-a oferit mai întâi lui şansa să-i cumpere partea. Angelina şi Brad au fost împreună între anii 2005 şi 2016. S-au căsătorit în 2014, iar divorţul a fost finalizat în 2019. El are o avere de 300 milioane $, iar ea are în conturi 120 milioane $.


    Lisa este și ea divorțatăFoto: Profimedia
Lisa este și ea divorțatăFoto: Profimedia
image
image
image
image
image
image
Tora Vasilescu
image png
image png
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
banner Ozana Barabancea png
image png
banner catalin bordea png