Brad Pitt și Angelina Jolie, un nou pas spre împăcare? Actorul, fotografiat acasă la fosta nevastă


    Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au despărţit în septembrie 2016Foto: GuliverGetty Images
Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au despărţit în septembrie 2016Foto: GuliverGetty Images

Deși o perioadă bună s-au aflat „la cuțite”, având în vedere trecutul pe care îl au împreună și fiind legați și de copiii pe a căror custodie se tot „bat”, ar putea exista șanse ca celebrul cuplu de la Hollywood să revină la sentimente mai bune.

Acest lucru după ce actorul Brad Pitt a fost fotografiat acasă la Angelina Jolie, părând că s-a pregătit cum se cuvine în ziua respectivă să fie ceva mai mult decât prezentabil.

Brad Pitt (56) s-a afișat sexy pe motocicletă în fața casei fostei soții, iar paparazzi n-au ratat momentul. De asemenea, această vizită vine în contextul în care surse apropiate familiei spun că cei doi actori se află într-o perioadă mai bună, descurcându-se mai bine cu ideea de împărțire a custodiei copiilor lor.

Brad Pitt a plecat pe motor de la locuința fostei soții
Brad Pitt a plecat pe motor de la locuința fostei soții

Acesta a mai fost văzut la locuința Angelinei (45), luna trecută, atunci când au ajuns, într-un final, la o înțelegere cu privire la orele de vizită și custodia copiilor. Vizitele tot mai dese acasă la fosta soție nu pot indica decât că actorii au ajuns la un consens în cele din urmă, lăsând în spate certurile din trecut. Iar fanii celui ce era văzut ca fiind „unul dintre cele mai frumoase cupluri Hollywoodiene” nu pot decât să spere și la o împăcare romantică, deși șansele nu duc tocmai în această direcție.

Brad Pitt, sexy pe motocicletă la 56 de ani
Brad Pitt, sexy pe motocicletă la 56 de ani

Luna trecută, Angelina a declarat că decizia de a despărți de Brad a fost cea potrivită, pentru bunăstarea copiilor ei. „A fost decizia bună. Eu continui să mă axez pe vindecarea mea”, spunea aceasta, potrivit mirror.co.uk. Brad Pitt și Angelina Jolie  s-au căsătorit în 2014, după mai mulți ani de relație.

Ei au împreună șase copii, trei biologici, Shiloh (14 ani)  și gemenii Vivienne și Knox (12 ani), și trei adoptați, Maddox (20 ani), Pax (17 ani) și Zahara (16 ani). În 2016, Angelina Jolie a băgat actele de divorț, acuzându-l pe Brad Pitt că a căzut în patima alcoolului și a drogurilor și că s-a purtat urât cu copiii. 

bianca dragusanu niculae badalau gabi badalau jpeg
anisia gafton jpg
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
culita sterp daniela iliescu jpg
cub brigitte pastramă png
cub anamaria prodan reghecampf png
zodii care nu stiu sa se imbrace jpg
pantofi jpg
Nicolae Badalau FOTO Inquam / Octav Ganea
Vehicul militar cu drapelul ucrainean arborat într un oraș rusesc. Foto: Twitter
image
image
image
image
george burcea in rolul lui lurch jpg
cub brigitte pastramă png
culita sterp daniela iliescu jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
Oana Ionita profa de balet  jpg
FotoJet jpg