Brad Pitt și Jennifer Aniston, din nou împreună? Cum au fost pozați


    Brad și Jennifer au divorțat în 2005foto: Getty Images
Brad și Jennifer au divorțat în 2005foto: Getty Images

Ziarele de peste Ocean scriu că s-a produs ”împăcarea secolului” și că Brad Pitt (54 de ani) și Jennifer Aniston (49 de ani) ar forma din nou un cuplu.

Potrivit tabloidul Star, foștii soți ar fi din nou împreună, după ce un bun prieten i-a ajutat să se întâlnească. Este vorba despre actorul George Clooney, scrie The Hollywood Gossip.

Sub titlul “They’re back on!” (n. red Din nou împreună), care stă scris pe prima pagină a tabloidului, apar două persoane care se sărută. Dacă Brad Pitt poate fi recunoscut cu ușurință în imagine, despre femeia cu bucle blonde nu putem spune cu certitudine că ar fi Jen.


    Așa arată prima pagină a tabloidului Star
Așa arată prima pagină a tabloidului Star

După ce ambii au anunțat că se despart de partenerii de viață, Angelina Jolie, respectiv Justin Theroux, fanii sperau la o împăcare între cei doi.

Angelina Jolie a înaintat actele de divorț în septembrie 2016 și o vreme cei doi au fost în război pentru custodia copiilor, dar în cele din urmă au ajuns la o înțelegere, iar Jennifer și Justin Theroux au făcut anunțul despărțirii luna trecută.

Angelina l-a acuzat pe Brad Pitt de faptul că i-ar fi abuzat fizic şi psihic pe cei şase copii ai cuplului. Actorul a respins acuzaţiile şi a argumentat că este de părere că este învinuit pe nedrept, ceea ce i se pare complet umilitor.

Jennifer Aniston e fosta mare dragoste a lui Brad Pitt, cu care actorul s-a căsătorit în anul 2000. În 2005, cei doi au divorțat după ce Brad s-ar fi îndrăgostit de Angelina.

cub toma caragiu png
cub irina margareta nistor png
cub horoscop iertare png
Prințul Harry jpg
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
cub adriana iliescu și eliza png
mihai bendeac jpg
horoscop bani jpg
image
image
image
image
image
image
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg