Bradley Cooper iubeşte din nou după despărţirea de Irina Shayk? O actriţă cu 14 ani mai mică i-a furat inima

Ultima actualizare:
Bradley Cooper alături de Olivia Wide
Bradley Cooper alături de Olivia Wide

Bradley Cooper(45 de ani) şi Irina Shayk şi-au spus adio anul trecut, după o relaţie de patru ani şi mai multe lungi de negocieri. Relaţia lor se afla într-o zonă dificilă de mai multă vreme, iar cei doi au decis, de comun acord, să pornească pe drumuri diferite. Actorul din pelicula A star is born nu a pierdut prea mult timpul şi şi-a găsit consolarea în braţele unei frumoase colege de breaslă. Cine este actriţa, cu 14 ani mai tânără, care i-a furat inima lui Bradley?

Bradley Cooper şi Irina Shayk au trăit o poveste de dragoste relativ scurtă, dar intensă. După patru ani în care au trăit şi bune şi rele, Bradley şi Irina au pornit pe căi diferite şi se întâlnesc doar atunci când petrec timp împreună de dragul fiicei lor, în vârstă de doi ani. Se pare că Bradley nu a suferit prea mult în urma despărţirii, căci recent a fost surprins de fotoreporteri în compania unei frumoase colege de breaslă, iar atitudinea pe care a avut-o şi zâmbetele pe care le-au schimbt trădează mai mult decât o simplă prietenie.

Ana De Armas
Ana De Armas

Bradley Cooper şi viitoarea "fată Bond", interpretată de actriţa Ana de Armas au oferit un motiv de discuţie atunci când au schimbat priviri languroase în timpul unei petreceri organizate la hotelul Four Seasons luna aceasta. Invitaţii au remarcat chimia dintre cei doi, iar potrivit celor prezenţi Ana de Armas a fost cucerită de dezinvoltura şi de glumele actorului. El era foarte glumeţ şi avea un zâmbet imens pe chip, iar ea râdea continuu. Era evident că între ei exista chimie, a declarat o sursă apropiată, potrivit popculture.com.

Conform portalului Radio Online, după ce au participat la evenimentul care a avut loc la hotelul Four Seasons, Bradley şi Ana au plecat împreună spre o destinaţie necunoscută. Mai mult decât atât, ei ar fi fost văzuţi părăsind clădirea împreună a doua zi. Nici Ana, nici Bradley nu au infirmat sau confirmat existenţa unei relaţii amoroase, deşi limbajul lor corporal indică acest lucru.

Bradley Cooper, un adevărat Don Juan al Hollywood-ului

Bradley Cooper este un bărbat carismatic care întotdeauna s-a bucurat de zâmbetele prietenoase ale colegelor de platou. Iată ce actriţe au fost vrăjite, de-a lungul timpului de actorul american.

În luna decembrie a anului 2005, Bradley Cooper a întâlnit-o pe actriţa Jennifer Esposito cu care s-a logodit în luna octombrie. Nunta a avut lco în decembrie 2006, însă iubirea dintre ei nu a trecut testul timpului. Câteva luni mai târziu, în mai 2007, cei doi au divorţat.

După mariajul nereuşit Bradley şi-a găsit liniştea în braţele actriţei Cameron Diaz, însă nici povestea lor nu a fost una cu final fericit. Între 2007 şi 2008 au format un cuplu, apoi au hotărât să se despartă în termeni amicali.

Între anii 2008 şi 2009 actorul a petrecut clipe frumoase şi şi-a exprimat afecţiunea faţă de directoarea de casting Isabella Brewster.

În perioada 2009-2011 Renee Zelleweger s-a bucurat de atenţia actorului. Anul 2011 a fost unul încărcat pentru Bradley Cooper,căci doamnele care i-au trecut pragul casei nu au fost deloc puţine. Potrivit zvonurilor, Olivia Wilde, Jennifer Lopez, Melanie Laurent şi Zoe Saldana se numără printre cele care au petrecut clipe intime alături de acesta în cursul anului 2011.


    Bradley Cooper alături de Olivia WideSursă foto: Shutterstock
Bradley Cooper alături de Olivia WideSursă foto: Shutterstock

ntre 2013 şi 2015 Suki Waterhouse a fost cea căreia actorul îi făcea declaraţii de iubire. După separarea de aceasta Bradley a întâlnit-o pe Irina Shayk, care la rândul său abia încheiase o relaţie cu Cristiano Ronaldo. La finalul anului 2015 cei dou au recunoscut că formează un cuplu, Irina a devenit mama unei fetiţe doi ani mai târziu, iar Bradley şi Lady Gaga par să se fi îndrăgostit pe platoulde filmare a filmului A star is born, în anul 2019.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net