Bradley Cooper, primele declarații despre presupusa idilă cu Lady Gaga

image
A spus că Lady Gaga e frumoasăFoto: Getty Images

Bradley Cooper a dat primele declarații despre presupusa idilă cu Lady Gaga, spunând că e frumoasă și charismatică. În schimb, Lady Gaga a zis despre iubitul ei actual, Michael Polansky, că este ”întreaga sa viață”.

Actorul Bradley Cooper (46 de ani) a dat primele declarații despre presupusa idilă cu Lady Gaga (35 de ani). În anul 2018, ei au fost parteneri în filmul ”A Star Is Born” și au dat naștere la zvonurile că au avut o relație ascunsă datorită chimiei dintre ei. Într-un interviu pe care l-a oferit pentru ”The Hollywood Reporter”, Bradley a negat existența unei relații amoroase în viața reală: ”Dacă oamenii au văzut dragoste este pentru că asta am vrut să vadă publicul”.

În ce hal a ajuns Bradley Cooper după despărţirea de Irina Shayk! Actorul şi-a lăsat mustaţă şi este neîngrijit

/Bradley Cooper nu merge nicăieri fără mămica

Și Lady Gaga a spus același lucru

În urmă cu doi ani, în cadrul unui interviu pe care l-a oferit pentru revista ”Elle”, Lady Gaga a ținut să sublinieze: ”Pentru mine ca interpretă și actriță, am vrut ca lumea să creadă că suntem îndrăgostiți”. Ea a lăsat să se înțeleagă că o idilă reală între ei nu a existat. La ceremonia de decernare a premiului Oscar, Lady Gaga și Bradley Cooper au urcat pe scenă pentru a interpreta tema ”Shallow” și, de asemenea, în timp ce au cântat au dat naștere la zvonuri că ar fi existat ceva între ei. Bradley Cooper a dat primele declarații despre presupusa idilă cu Lady Gaga.

cub andreea antonescu png
image jpeg
Lia Bugnar
hororoscop jpg
laura cosoi
cub cheating wife png
colaj gina pistol  irina fodor png
dani otil gaggbriela prisacariu copy jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Ana Maria Alessandra Păcuraru Dobra a născut jpg
laura cosoi
image jpeg
cub andreea antonescu png
image png
Lia Bugnar