Bradley Cooper și Irina Shayk sunt din nou un cuplu?

image
Bradley a păstrat mereu legătura cu IrinaFoto: Instagram

Bradley Cooper și Irina Shayk au lăsat să se înțeleagă că sunt din nou un cuplu. Cei doi au fost suprinși, recent, braț la braț, în New York, după scurta ei relație cu Kanye West.

Bradley Cooper (46 de ani) și Irina Shayk (35 de ani) au lăsat să se înțeleagă că sunt din nou un cuplu. Ei au împreună o fetiță, Lea, în vârstă de 4 ani. Pe toată lumea a surprins vestea din 2019 că cei doi s-au despărțit, deoarece păreau unul dintre cuplurile cele mai solide de la Hollywood. Iată că, la doi ani de la ruptură, au apărut zvonuri că actorul și fotomodelul și-au mai dat o șansă în dragoste.

Au avut o relație timp de 4 ani

Irina este cea care a dat semne că s-ar fi împăcat cu Bradley. Ei au petrecut împreună toate sărbătorile din lunile octombrie și noiembrie. Cei doi au fost un cuplu între anii 2015 și 2019. Ei s-au despărțit după ce au apărut zvonuri că Bradley Cooper ar fi avut o relație ascunsă cu Lady Gaga. Irina și Bradley s-au despățit pe cale amiabilă în 2019. De atunci și până acum au menținut legătura pentru fetița lor. Bradley Cooper și Irina Shayk au lăsat să se înțeleagă că sunt din nou un cuplu.

cub andreea antonescu png
Lia Bugnar
image jpeg
hororoscop jpg
dani otil gaggbriela prisacariu copy jpeg
colaj gina pistol  irina fodor png
cub cheating wife png
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Ana Maria Alessandra Păcuraru Dobra a născut jpg
laura cosoi
image jpeg
cub andreea antonescu png
image png
Lia Bugnar