Bradley Cooper și Irina Shayk sunt din nou un cuplu?

Ultima actualizare:

    Bradley a păstrat mereu legătura cu IrinaFoto: Instagram
Bradley a păstrat mereu legătura cu IrinaFoto: Instagram

Bradley Cooper și Irina Shayk au lăsat să se înțeleagă că sunt din nou un cuplu. Cei doi au fost suprinși, recent, braț la braț, în New York, după scurta ei relație cu Kanye West.

Bradley Cooper (46 de ani) și Irina Shayk (35 de ani) au lăsat să se înțeleagă că sunt din nou un cuplu. Ei au împreună o fetiță, Lea, în vârstă de 4 ani. Pe toată lumea a surprins vestea din 2019 că cei doi s-au despărțit, deoarece păreau unul dintre cuplurile cele mai solide de la Hollywood. Iată că, la doi ani de la ruptură, au apărut zvonuri că actorul și fotomodelul și-au mai dat o șansă în dragoste.

Au avut o relație timp de 4 ani

Irina este cea care a dat semne că s-ar fi împăcat cu Bradley. Ei au petrecut împreună toate sărbătorile din lunile octombrie și noiembrie. Cei doi au fost un cuplu între anii 2015 și 2019. Ei s-au despărțit după ce au apărut zvonuri că Bradley Cooper ar fi avut o relație ascunsă cu Lady Gaga. Irina și Bradley s-au despățit pe cale amiabilă în 2019. De atunci și până acum au menținut legătura pentru fetița lor. Bradley Cooper și Irina Shayk au lăsat să se înțeleagă că sunt din nou un cuplu.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net