Brian Austin Green, tată pentru a cincea oară, după divorțul cu scandal de Meghan Fox

Ultima actualizare:

Brian Austin Green și-a revenit repede după divorțul cu năbădăi de Meghan Fox. Cei doi au finalizat procedurile de divorț în octombrie, anul trecut, iar de curând actorul din serialul-cult ”Beverly Hills 90210” a anunțat că va deveni din nou tată, alături de noua lui iubită.

Brian Austin Green și Sharna Burgess așteaptă primul lor copil. FOto: Getty Images
Brian Austin Green și Sharna Burgess așteaptă primul lor copil. FOto: Getty Images

Brian Austin Green și Sharna Burgess, dansatoarea asutraliană care a devenit celebră după participarea la show-ul Dancing with the Stars de la ABC, așteaptă primul lor copil, potrivit revitei ”People”.

Cei doi au o relație din octombrie 2020, iar în primăvara anului trecut Brian le-a prezentat-o pe Sharna copiilor săi din căsnicia cu Meghan Fox. Starul din ”Beverly Hills 90210” a pus chiar o fotografie pe Instagram în care apare noua iubită împreună cu cei trei copii din căsătoria cu Megan Fox, la proprietatea lui din Malibu,

Brian Austin Green și Meghan Fox s-au chinuit un an și jumătate să divorțeze

După un an de proceduri judiciare, Megan Fox și Brian Austin Green au divorțat oficial în octombrie 2021. Cuplul se despărțise încă din mai 2020, după zece ani de căsătorie și trei copii, Noah (9 ani), Bodhi (7 ani) și Journey (5 ani). Brian Austin Green este și tatăl lui Kassius, în vârstă de 19 ani, dintr-o relație anterioară.

„Niciunul dintre noi nu i-a făcut nimic celuilalt. Ea a fost întotdeauna sinceră cu mine și eu am fost întotdeauna sincer cu ea”, a spus starul din „Beverly Hills:90210” în podcastul său „...cu Brian Austin Green”. „Știu că mă va iubi mereu și știu că ceea ce am construit ca familie este cu adevărat cool și special. Am decis să nu pierdem asta. Suntem în continuare prieteni și rămânem uniți pentru copii”, a continuat el.

Totuși, se pare că motivul decisiv care a dus către destrămarea mariajului a fost infidelitatea actriței, surprinsă imediat după despărțire cu rapperul Machine Gun Kelly.

  Urmăriți știrile Click! și pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Hotel Ambasador Bucuresti FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
banner adela popescu png
copii adela popescu radu valcan jpg
cub alex dobrescu png
image png
delia budeanu colaj arhiva jpg
WhatsApp Image 2024 04 23 at 17 33 01 jpeg
image png
cub cristina siscanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net