Brian May: ”Sunt în a zecea zi de COVID-19 și nu am scăpat de virusul din corp”. Artistul trăiește un coșmar

Ultima actualizare:

Brian May, 74 de ani, trăiește un coșmar din cauza virusului ucigaș. Artistul a povestit că a organizat o petrecere la începutul lunii decembrie la care au participat 18 invitați. Toți au prezentat la sosire teste negative pentru COVID-19. La nici măcar o săptămână de la petrecere, soția lui May, Anita a prezentat simptome de COV(ID-19.

Brian May, 74 de ani, este contagios și în a 10-a zi de la infectarea cu COVID-19 - foto Instagram
Brian May, 74 de ani, este contagios și în a 10-a zi de la infectarea cu COVID-19 - foto Instagram

După ce s-au simțit rău Brian May și soția au comandat teste rapide online. Acestea le-au fost livrate rapid la domiciliu. La scurt timp, testele lui și ale soției au ieșit pozitive. Opt dintre cei 18 invitați au avut și ei teste pozitive pentru COVID-19, la trei zile de la petrecere. May este indignat că nu știe dacă suferă de variantele SARS-CoV-2 Omicron sau de Delta, pentru că probele biologice trimise la laboratoarele publice de analiză, din cadrul Ministerului Sănătății din Marea Britanie nu au fost supuse secvențierii genetice.

Brian May, test pozitiv pentru COVID-19 și în ziua a 10-a

Chitaristul britanic al trupei Queen a postat recent o fotografie cu un test rapid pentru COVID-19 și și-a exprimat indignarea că încă nu știe dacă a fost infectat cu tulpina Delta și Omicron, în ciuda faptului că și-a trimit probele fiziologice în laboratoarele publice ale Ministerului Sănătății. El a povestit că la petrecerea organizată de el la începutul lunii 40% dintre invitați s-au îmbolnăvit și că, analizându-și simptomele, crede că are în corp tulpina Omicron. Și asta pentru că i-a curs nasul timp de trei zile, a suferit de oboseală acută, a avut o tuse seacă, dar fără să aibă probleme de respirație, nu și-a pierdut mirosul și gustul și deși s-a testat zilnic infecția pare să persiste în organismul lui.rian

Brian May îndeamnă la vaccinare și critică măsurile guvernului

Brian May a criticat decizia de marți a guvernului condus de Boris Johnson prin care se reduce numărul zilelor petrecute în izolare de la 10 zile la șapte pentru persoanele vaccinate care au fost testate pozitiv pentru COVID-19. El le-a spus fanilor că va continua să se testeze și că nu va ieșit din casă până când nu va avea două teste negative pentru COVID-19 pentru că este convins că este contagios în continuare. El își îndeamnă fanii să se vaccineze pentru că doar așa se pot feri de valul de infecție cu Omicron. Rata de infectare zilnică depășește 90.000, în Regatul Unit și 90% dintre pacienții internați cu forme severe de COVID-19 din cauza noii tulpini sunt nevaccinați.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net