Britney Spears, revoltată! De ce i s-a interzis să se căsătorească în biserica visurilor ei

Britney Spears a stârnit vâlvă printre fani, când a dezvăluit motivul pentru care nu a putut să se căsătorească în biserica visurilor ei. Vedeta susține că nu a fost lăsată să facă ceremonia în lăcașul de rit catolic, deoarece i s-a cerut să treacă printr-un «test», cântăreața fiind de religie baptistă. 

7 britney spears 5 jpg jpeg

Britney Spears găsise în sfârșit biserica visurilor ei, în timp ce își plănuia nunta cu Sam Asghari, dar aceasta nu a putut ține ceremonia în lăcașul de cult ales. Vedeta și-a exprimat abia recent revolta într-o postare pe Instagram, pe care ulterior a șters-o din cauza comentariilor primite din partea fanilor. Britney Spears, care a fost crescută în religia baptistă, a distribuit o fotografie cu interiorul unei biserici catolice, făcută în timpul nunții unui alt cuplu. 

Aici am vrut inițial să mă căsătoresc în timpul COVID!!!!. Am vrut să merg în fiecare duminică... este frumos și au spus că a fost închis temporar din cauza COVID!!!! Apoi, 2 ani mai târziu, când am vrut să mă căsătoresc acolo, mi-au spus că trebuie să fiu catolic și să trec prin TEST!!!!Nu ar trebui să fie biserica deschisă tuturor??”, a scris cântăreața. 

Mai mulți fani ai artistei au încercat să-i explice în secțiunea de comentarii că este vorba de un obicei specific bisericii catolice, care prevede că doar persoanele convertite la catolicism pot face nunta într-un astfel de loc. 

În timp ce Spears nu a reușit să organizeze evenimentul la locul visat, ea și Asghari au avut în continuare nunta visurilor lor, în iunie, găzduind ceremonia în curtea din spatele conacului lui Britney, pe domeniul Thousand Oaks din California.

stanga
dreapta
Britney Spears (11) jpg
Britney Spears (13) jpg
Britney Spears (14) jpg
Britney Spears (15) jpg
Britney Spears (9) jpg
Britney Spears (12) jpg
Britney Spears (6) jpg
noua casă a lui Britney Spears (11) jpg
noua casă a lui Britney Spears (8) jpg
britney spears nunta 2 jpg
nunta britney spears jpg
nunta britney spears jpg
nunta Britney Spears jpg
britney spears nunta jpg
britney spears nunta 5 jpg
britney spears nunta 4 jpg
britney spears si madonna sarut pasional FOTO INSTAGRAM
britney spears nunta 3 jpg
britney si sam jpg
Britney Spears FOTO EPA-EFE
nunta britney spears iunie 2022 profimedia (2) jpg
nunta britney spears iunie 2022 profimedia (1) jpg
4 britney spears insarcinata din nou si sam asghari parinti jpg jpeg
britney spears

Nunta lui Britney Spears a adunat cele mai în vogă dive

La evenimentul cu tematică de basm, unde a existat chiar și o trăsură a Cenușăresei, au participat vedete precum Selena Gomez, Madonna, Paris Hilton, Drew Barrymore, dar și designerul de modă Donatella Versace, care a creat și rochia miresei pentru ziua cea mare.

În săptămâna de după ceremonie, Britney Spears a spus foarte clar pe Instagram cine nu a fost invitat la nuntă, negând speculațiile conform cărora, fratele ei Bryan și mama ei Lynne Spears ar fi fost vreodată rugați să participe.

Spears și Asghari s-au întâlnit pentru prima dată pe platoul videoclipului ei „Slumber Party” în octombrie 2016, unde au făcut schimb de numere. Cu toate acestea, a durat încă cinci luni până s-au reconectat. Cei doi și-au oficializat relația Instagram un an mai târziu, în ziua de Anul Nou 2017. Și, în septembrie 2021, după aproape cinci ani de relație, Asghari a cerut-o de soție pe Britney, cu un inel personalizat conceput de Roman Malayev și gravat cu porecla lui pentru Spears, „Leoaica”.

Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
Andreea Mantea 1 foto playboy  jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Alexia Eram (6) jpg
vlăduța lupău png
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
bodo 2 jpg
David Beckham
image
image
image
image
image png
bodo 2 jpg
foto 1 front insta jpg
Andreea Mantea 1 foto playboy  jpg
Alexia Eram (6) jpg
rita ora