Fostul soț al lui Britney Spears, condamnat la închisoare!

Primul soț al lui Britney Spears a fost condamnat pentru intrare prin efracție și hărțuire, după ce a apărut neanunțat la nunta cântăreței americane, în luna iunie. 

Britney Spears FOTO EPA-EFE
Fostul soț al lui Britney Spears, condamnat la închisoare

Jason Alexander, în vârstă de 40 de ani, a pledat vinovat la toate acuzațiile. Un judecător l-a condamnat la 64 de zile în spatele gratiilor, pedeapsă pe care a ispășit-o deja. El a fost abordat de securitate, după ce a dat buzna la nunta lui cântăreței Britney Spears și cu partenerul ei, Sam Asghari.

Spears, în vârstă de 40 de ani, și Asghari, în vârstă de 28 de ani, s-au căsătorit într-o ceremonie privată la casa ei din comitatul Ventura din California, pe 9 iunie.

Dar pregătirile au fost întrerupte când Jason Alexander a dat buzna chiar în mijlocul pregătirilor evenimentului pe proprietatea fostei sale soții, Britney Spears. Cu puțin timp înainte, el a postat o poveste pe Instagram Live în care spunea că era acolo pentru a sabota nunta.

Videoclipul îl arăta plimbându-se prin casa lui Spears căutând-o și apoi intrând într-un pavilion unde se pregătea o expoziție mare de trandafiri. 

El a susținut că Spears l-a invitat, spunând: „Ea este prima mea soție, singura mea soție”. Alexander a fost arestat și dus la o închisoare locală.

Jason Alexander, un prieten din copilărie de-al vedetei, și Britney Spears au fost căsătoriți în 2004, dar uniunea a fost anulată după 55 de ore.

El a reușit să-și găsească drumul spre proprietate și a fost confruntat cu securitatea”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției la acea vreme. „A avut loc o altercație cu ofițerii de securitate și acolo s-a produs conflictul... iar în timpul altercației s-a spart un obiect, așa că a fost acuzat și de vandalism”.  

Ceremonia a avut loc în ciuda tulburărilor, și la ziua cea mare a lui Britney au luat parte vedete precum Madonna, Paris Hilton, Selena Gomez, Drew Barrymore sau Donatela Versace. 

În noiembrie, cântăreața a fost eliberată de sub o tutelă de 13 ani, prin care tatăl ei Jamie, controla multe aspecte ale vieții

Tatăl, mama și sora ei nu au fost invitate la nuntă după ce relațiile dintre Britney și familia ei s-au rupt iremediabil în urma tutelajului.

Spears l-a cunoscut pe noul ei soț, antrenor personal, în 2016, pe platoul videoclipului ei pentru piesa Slumber Party. Anterior, a fost căsătorită cu dansatorul Kevin Federline din 2004 până în 2007.

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
BeFunky collage (28) jpg
teo trandafir jpg
viorel lis si oana lis
Sanziana Buruiana party 2 jpg
Hoefkens4 jpg
Alec Baldwin FOTO Profimedia/Instagram
image
image
image
image
Elvira Deatcu Andreea Esca
BeFunky collage (28) jpg
alec baldwin hilaria 0 jpeg
teo trandafir jpg
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg
corina caragea jpg