Britney Spears, acuzată că și-a agresat menajera

image
După ce a fost reclamată, Britney s-a pozat în sânii goiFoto: Instagram

Britney Spears a fost acuzat─â c─â ╚Öi-a agresat menajera. ╚śeriful din comitatul Ventura, California, SUA, a dezv─âluit c─â aceasta este anchetat─â pentru lovire.

C├ónt─ârea╚Ťa Britney Spears (39 de ani) este acuzat─â de una din menajerele sale c─â a b─âtut-o dup─â o ceart─â pentru ├«ngrijirea unui c├óine al vedetei. Artista neag─â c─â a agresat-o pe aceasta. ├Äns─â menajera a depus deja o pl├óngere la poli╚Ťie. Zice c─â Britney i-ar fi smuls telefonul din m├ón─â ├«n timp ce s-au certat. Dup─â ce a fost acuzat─â de agresiune, vedeta s-a pozat iar ├«n s├ónii goi ╚Öi a pus poza pe o re╚Ťea social─â al─âturi de un comentariu ciudat, ├«ngrijor├óndu-i pe fanii s─âi.

Modific─â Afi┼čeaz─â(tab activ) Britney Spears se lupt─â s─â scape de tutela tat─âlui

Tatăl lui Britney Spears locuiește într-o rulotă

Avocatul artistei sus╚Ťine c─â aceasta nu a lovit-o pe angajat─â

Britney e acuzată că și-a lovit menajera, lunea trecută, în casa ei din Thoousand Oaks, situată la 60 de kilometri de centrul orașului Los Angeles. Incidentul a avut loc lunea trecută. Angajata nu prezintă urme în urma agresiunii. Avocatul artistei, Mathew Rosengart, a explicat că disputa s-ar fi produs pentru un telefon mobil, dar nu a dat amănunte. El a spus că Britney nu ar fi lovit-o, însă, pe angajata sa. Britney Spears a fost acuzată că și-a agresat menajera.

cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
the sandman jpg
archie battersbee jpg
image png
cub laura cosoi png
Oana si Mioara Roman jpg
cristina dorobantu
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub laura cosoi png
cristina dorobantu
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg