Britney Spears se luptă să scape de tutela tatălui


    Britney zice că învață să fie normalăFoto: Instagram
Britney zice că învață să fie normalăFoto: Instagram

Britney Spears spune că învață să fie normală și se luptă să scape de tutela tatălui. Iubitul lui Britney zice că are zero respect pentru tatăl ei.

Cântăreața Britney Spears (39 de ani) se luptă să scape de tutela tatălui. Ea a postat un mesaj pe o rețea socială în urma difuzării documentarului ”Framing Britney Spears”, spunând că dorește să devină ”o persoană normală”. Difuzarea acestui film documentar, vineri, 5 februarie, pe un canal american, a relansat polemica privitoare la măsurile de protecție care s-au luat în privința sa din 2008. La acea vreme, artista a luat-o razna și a ajuns într-un spital de psihiatrie. Așa s-a ajuns ca justiția să decidă punerea sa sub tutela tatălui. De 12 ani, toate deciziile care o privesc trebuie să fie aprobate de tatăl său, Jamie Spears.  

Britney Spears și-a serbat ziua de naștere cu iubitul

Britney Spears face plajă cu mască! Uite cum s-a pozat cântăreața de 39 de ani, pe plaja din Miami

Nu va mai urca pe scenă până scapă de tutelă

Îngrijorați de situația ei, fanii lui Britney Spears au fondat mișcarea #FreeBritney (Eliberați-o pe Britney). Ei sunt convinși că e ținută sub tutelă  împotriva voinței ei. În noiembrie, avocatul vedetei a făcut să parvină o scrisoare la tribunal în Los Angeles în care se arată că aceasta nu va mai urca pe scenă atât timp cât tatăl său se mai ocupa de cariera sa. Însă, în ultimul mesaj pe rețelele sociale, Britney a scris: ”Mi-ar plcea să fiu pe scenă. Dar profit de timp ca să învăț să fiu o persoană normală”. Iubitul său, Sam Asghanri, de 27 de ani, a spus că nu are nici un respect pentru tatăl ei, fiindcă tot timpul vrea să le controleze relația și le pune obstacole. Ei s-au cunoscut în 2016 în timpul turnării videoclipului ”Slumber Party” și au devenit iubiți un an mai târziu. Britney Spears spune că învață să fie normală și se luptă să scape de tutela tatălui.

cub vali vijelie png
Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
gabriel mardale jpg
maxresdefault jpg
cub botez reghecampf caciuc png
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
romanii au talent 2023 adelina benga micuta contorsionista care i a cucerit pe jurati unde sunt oasele 3 size20 jpg
image
image
image
image
image
image
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
cub botez reghecampf caciuc png
vedete jpg
cub Costin Craioveanu png
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg