Britney Spears trăiește cu teamă din cauza tatălui ei! Ar putea renunța la carieră

11 noiembrie 2020
article img
Britney Spears a cerut unei curţi de justiţie din California să nu fie repusă sub tutela tatălui eiFoto: Instagram

Zvonurile sunt adevărate! Britney Spears (38 de ani) se teme de tatăl ei şi nu îşi va relua cariera atâta timp cât el deţine puterea asupra acesteia, a spus avocatul artistei la audierea de marţi de la Curtea Superioară din Los Angeles.

Existau demult "bârfe" despre problemele pe care Britney Spears le are cu tatăl ei și iată că totul a ieșit la lumină, în cele din urmă. Cântăreața vrea să scape de sub jugul părintelui său.

Judecătoarea Brenda Penny a refuzat să îl suspende pe James Spears din rolul de tutore al cântăreţei, care a deţinut controlul asupra carierei şi averii ei timp de 12 ani, lucru solicitat de avocatul Samuel D. Ingham III la audiere. Însă ea a spus că va lua în considerare noi solicitări pentru suspendarea sau înlăturarea lui.

„Clienta mea m-a informat că se teme de tatăl ei. Nu va cânta din nou dacă tatăl ei se va ocupa în continuare de cariera ei”, a spus avocatul, care a adăugat că Spears nu a mai vorbit cu tatăl ei de mult timp, potrivit news.ro.

Tatăl cântăreței susține că este responsabil de faima ei

Starul pop a luat o pauză, pe termen indefinit, la începutul anului 2019. Avocata lui James Spears, Vivian Lee Thoreen, a afirmat că el a avut o contribuţie majoră la situaţia ei financiară, de la datorii la o avere de peste 60 de milioane de dolari, şi a susţinut că înlăturarea lui i-ar face foarte rău. 

Judecătoarea a aprobat ca o companie fiduciară, Bessemer Trust, să fie co-tutore al averii ei împreună cu tatăl ei, ceea ce a cerut Britney Spears.

Avocaţii şi părinţii cântăreţei au participat la audiere prin sistem de video şi teleconferinţă. Britney Spears nu a fost prezentă în nicio formă.

În luna august 2020, Britney Spears a cerut unei curţi de justiţie din California să nu fie repusă sub tutela tatălui ei, care a deţinut controlul asupra carierei şi averii cântăreţei timp de 12 ani.