Brooke Shields a ajuns la menopauză. Ce face actrița de 56 de ani pentru a scăpa de bufeuri?

Ultima actualizare:

    Brooke Shields și-a surprins fanii cu o fotografie neobișnuităfoto: Instagram
Brooke Shields și-a surprins fanii cu o fotografie neobișnuităfoto: Instagram

Brooke Shields, în vârstă de 56 de ani a avut parte de un an de coșmar. În luna martie a ajuns la urgențe după ce și-a rupt femurul în timp ce făcea exerciții fizice în casă. Acum și-a șocat fanii cu un gest extrem făcut din cauza bufeurilor produse de intrarea la menopauză.

Brooke Shields, în vârstă de 56 de ani a avut parte de mai multe ghinioane în cursul acestui an de coșmar. Actrița din ”Laguna albastră” a ajuns la urgențe după ce și-a rupt femurul, în luna martie, după ce s-a accidentat în timp ce făcea gimnastică în casă. Familia a trecut printr-o sperietură îngrozitoare când a auzit urletele lui Brooke după accident și abia paramedicii au reușit să o liniștească după ce i-au administrat calmante intravenos. A avut nevoie de o operație și medicii i-au montat mai multe tije în picior pentru a-i ajuta osul să se refacă. Durerile îngrozitoare au ținut-o la pat și în luna iunie Brooke a fost nevoită să învețe să meargă din nou. Abia la finele lunii iunie și începutul lunii iulie a putut merge normal și a început gimnastica de recuperare.

Citește și:

Ce bine arată Brooke Shields în costum de baie la 55 de ani!

Brooke Shields a ajuns în cârje. Ce a păţit actriţa

Brooke Shields afectată severe de efectele menopauzei

Recent, actrița are parte de o altă surpriză neplăcută: simptomele menopauzei. Ea a postat recent o fotografie în care apare în fața frigiderului și le explică admiratoarelor ei coșmarul prin care trece din cauza bufeurilor. Ea își bagă capul în frigider pentru că simte că îi ia foc. De o săptămână a început un tratament naturist menită să reducă din intensitatea simptomelor menopauzei și speră ca până la finele anului să își revină complet. Brooke Shields s-a născut la 31 mai 1965, în Manhattan, New York, are 1,83 metri înălțime și a fost măritată cu Andre Agassi între 1997-1999. Din 2001 este căsătorită cu Chris Henchy și au împreună doi copii, pe Rowan și pe Grier.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net