Lux şi rafinament la nunta lui Brooklyn Beckham cu Nicola Peltz! Victoria Beckham, apariţie de milioane într-o rochie argintie

Ultima actualizare:

Brooklyn Beckham şi Nicola Peltz s-au căsătorit, sâmbătă (9 aprilie), în cadrul unui ceremonii pline de lux şi rafinament, organizată pe propritatea din Miami a familiei Peltz. De la evenimentul care a costat trei milioane de lire nu au lipsit invitaţii faimoşi, iar Victoria Beckham a uimit cu ţinuta sa. 

Mirii au stat departe de ochii curioşilor, iar ceremonia a fost una privată foto: Profimedia
Mirii au stat departe de ochii curioşilor, iar ceremonia a fost una privată foto: Profimedia

Fiul cel mai al familiei Beckham, Brooklyn şi iubita lui, Nicola Peltz, sunt în sfârşit soţ şi soţie, după ce au amânat nunta din cauza pandemiei. Ei şi-au jurat iubire veşnică în faţa familiilor şi a prietenilor, în cadrul unui ceremonii unde au domnit luxul şi rafinamentul. E şi normal, nu doar că părinţii lui Brooklyn, Victria şi David, au o avere impresionantă, dar tatăl Nicolei, Nelson, este unul dintre cei mai bogaţi afacerişti din SUA.

Brooklyn (23 de ani) şi Nicola (27 de ani) au făcut schimb de jurăminte într-un cadru de vis, la casa de 76 de milioane de lire a familiei Peltz din Miami, cu vedere la ocean.

Nicola Peltz, rochie de mireasă semnată de Valentino

Ceremonia a fost oficiată de un rabin, întrucât mireasa vine dintr-o familie de evrei. Brooklyn şi Nicola s-au sărutat tandru, după ce au fost pronunţaţi soţ şi soţie, iar fiul lui Beckham a spart un pahar înfăşurat într-un şervet, aşa cum cere tradiţia, notează mirror.co.uk.

Nicola a purtat o rochie creată de celebra casă de modă Valentino, pe comandă. Soţia lui Brooklyn a zburat de mai multe ori la Roma, unde designerul  Pierpaoio Picci s-a ocupat personal de probe. Rochia blondei a fost întruchiparea elegnaţei, cu mâneci lungi şi un voal din dantelă.

Mirii au vrut însă ca întreaga ceremonie, care a început la ora locală 18.00 şi a durat jumătate de oră, să fie ţinută departe de ochii curioşilor, iar singurele imagini cu Nicola şi Brooklyn sunt unele surprinse prin geamul clădirii unde s-a organizat cununia. 

Brooklyn a avut alături de el şase cavaleri de onoare, iar Nicola a avut şi ea şase domnişoare de onoare. Printre ele, s-a numărat şi sora cea mică a mirelui, Harper (10 ani), care a purtat o rochiţă albă şi o coroană de flori pe cap.

Victoria Beckham, apariţie de milioane la nunta fiului

Victoria şi David Beckham au fost extrem de eleganţi la nunta fiului foto: profimedia
Victoria şi David Beckham au fost extrem de eleganţi la nunta fiului foto: profimedia

Victoria Beckham nu s-a lăsat nici ea mai prejos şi a avut o apariţie impecabilă la nunta fiului său. Fosta membră a trupei Spice Girls a purtat o rochie argintie, lungă, cu bretele şi un detaliu din dantelă în partea de sus. Victoria a optat pentru o coafură lejeră, un coc din care au căzut, pe frunte, câteva suviţe de păr.

David a fost şi el extrem de elegant, într-un costum negru, cu papion. 

Invitaţi de prim-rang, la nunta lui Brooklyn Beckham

De la nunta demnă de o familie regală nu au lipsit nici invitaţii de prim rang. Serena Williams, Eva Longoria, Gordon Ramsey s-au numărat printre vedetele care au participat la eveniment. Din nefericire, Geri Halliwell şi Emma Bunton, fostele colege din Spice Girls ale Victoriei, nu au putut fi prezente la marea ceremonie. Ele au transmis, însă, felicitări noilor miri, prin intermediul reţelelor sociale.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net