Bruce Willis a fost dat afară din farmacie că n-avea mască

Ultima actualizare:

    Și-a pus mâna la gură după ce  a fost dat afară din farmacieFoto: Profimedia
Și-a pus mâna la gură după ce a fost dat afară din farmacieFoto: Profimedia

Actorul Bruce Willis, în vârstă de 65 de ani, binecunoscut din seria ”Greu de ucis”, nu se teme de virusul COVID-19 și a fost dat afară dintr-o farmacie din Los Angeles pentru că nu purta mască. Statutul său de mare star de la Hollywood nu a impresionat pe nimeni!

Bruce Willis (65 de ani), binecunoscut din seria ”Greu de ucis”, nu se teme de nimic, ca un dur de la Hollywood care se respectă, și a fost dat afară dintr-o farmacie pentru că nu purta mască. Nu se teme de virusul ucigaș. De aceea nu poartă mască. Numai că, din cauza faptului că peste 30.000 oameni au murit răpuși de COVID-19, în California, până acum, iar, Los Angeles, cel mai mare oraș din acest stat, este epicentrul epidemiei de coronavirus în zonă, nimeni nu este iertat dacă nu respectă regulile de prevenire a infectărilor. Așa că, recent, atunci când actorul a intrat în farmacia RiteAid fără să poarte mască, a fost imediat luat la ochi și dat afară. Starul nu a opus rezistență, s-a conformat, ba chiar și-a dus instinctiv mâna la gură, ca și când ar fi vrut să o folosească în loc de mască.

Ce face soția lui Bruce Willis cât timp el stă la Demi Moore? Cum a fost surprinsă de paparazzi Emma Heming?

Soția lui Bruce Willis împodobește bradul de doi metri cocoțată pe scară

A stat la izolare cu fosta și actuala soție

Autoritățile din California au anunțat obligativitatea de a purta mască la ieșirea din casă pentru toți locuitorii, fiindcă 10 oameni sunt depistați pozitivi la testele de COVID-19 la fiecare minut. Bruce Willis și-a petrecut carantina împreună cu soția sa, Emma Heming (42 de ani), și cele două fiice ale lor, Evelyn, de 6 ani, și Mabel, de 8 ani. A stat împreună cu ei, o perioadă de timp, și fosta lui soție, actrița Demi Moore (58 de ani). Actorul, care are o avere de 250 de milioane de dolari, este însurat din 2009 cu Emma. Cu Demi a fost căsătorit între anii 1987 și 2000 și au împreună trei fiice, Rumer, de 32 de ani, Scout, de 29 de ani, și Tallulah, de 26 de ani. Bruce Willis dat afară din farmacie că n-avea mască.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net