Bryan Adams: ”Le mulțumesc din suflet doctorilor pentru că mi-au salvat mama!”


    Bryan Adams, 61 de ani, și-a vizitat mama de peste 85 de ani, la spitalfoto: Instagram
Bryan Adams, 61 de ani, și-a vizitat mama de peste 85 de ani, la spitalfoto: Instagram

Bryan Adams, 61 de ani, le-a mulțumit din suflet doctorilor de la spitalul Lions Gate care i-au îngrijit mama. Cântărețul a postat o fotografie în care apare alături de mama sa pe care nu a văzut-o deloc de-a lungul anului 2020, de teamă să nu o contamineze cu virusul mortal. Adams a evitat să ofere detalii cu privire la starea de sănătate a mamei sale și în legătură cu boala ei. Gurile rele spun însă că femeia a depășit faza critică și a putut fi vizitată, după ce a acuzat la sfârșitul săptămânii trecute palpitații și probleme de respirație.

Scene emoționante la Spitalul Lions Gate, din Vancouver, Canada. Bryan Adams, în vârstă de 61 de ani, le-a mulțumit din suflet doctorilor care i-au îngrijit mama, de peste 85 de ani. Adams a suferit enorm în 2020 pentru că nu a putut să o vadă pe cea care i-a dat viață din cauza pandemiei, însă a vorbit cu ea zilnic la telefon. Femeia a stat la azilul de bătrâni din Glacier National Park Resort, din Montana, SUA, unde Adams s-a asigurat că va fi protejată de virusul mortal. El a insistat ca în jurul ei să fie creată o ”celulă de protecție” și personalul care intra în contact cu ea să aibă în prealabil făcute teste anti-COVID-19. Zilele trecute, cântărețul canadian a postat o fotografie în care apare la căpătâiul mamei lui. El le mulțumește doctorilor care au îngrijit-o fără a da detalii cu privire la cauzele internării ei și la starea ei de sănătate. Gurile rele susțin însă că femeia a ajuns la spital după ce a acuzat probleme cardiace și de respirație. După mai multe analize și ”un tratament profesionist” doctorii s-au asigurat că e în afara oricărui pericol și i-au permis șui Adams să o viziteze. Evident, pe perioada întâlnirii cei doi au purtat măști de protecție.

Citește și:

Bryan Adams sparge gheața în pandemie. A anunțat că pleacă în turneu

Bryan Adams și-a dezvăluit secretul tinereții: ”Am 60 de ani și nici un fir alb”

Bryan Adams, viață personală departe de ochii presei

Artistul se iubește cu britanica Alicia Grimaldi (39 de ani) încă din anul 2009. Rareori însă au fost surprinși de paparazzi împreună. Multă vreme lumea a crezut că Alicia este asistenta lui personală, pentru că Bryan nu voia să o expună în public. Cei doi au doi copii împreună, pe Mirabella, de 9 ani și pe Lula Rosylea, de 7 ani. Bryan Adams are o avere de 65 de milioane de dolari. El intenționează să plece în această vară într-un turneu internațional, în ciuda problemelor ridicate de pandemie.

Faimosi Survivor camp jpg
FotoJet jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
foto1  Vila cluj jpg
Ana Margean varianta cu flipb jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
bunicuta foto1 jpg
image
image
image
image
image
image
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png