Bryan Adams, pozitiv pentru COVID-19 pentru a doua oară în mai puțin de o lună! A ajuns la spital

26 noiembrie 2021
article img
Bryan Adams testat pozitiv pentru COVID-19 pe aeroportul Malpensa, din Milano, Italiafoto: Instagram

Bryan Adams, 62 de ani, este urmărit de ghinioane! Cântărețul canadian a avut parte de o primire mai puțin călduroasă la aterizarea pe aeroportul Malpensa din Milano. El a fost testat pentru COVID-19 și testul a fost pozitiv. A fost chemată de urgență joi o ambulanță, Adams a fost obligat să poarte tot timpul mască și a ajuns la spital. Bryan Adams venise în Italia pentru a participa la lansarea calendarului Pirelli la care contribuise și el în calitate de fotograf. Culmea este că Adams a fost vaccinat cu ambele doze și la 30 octombrie a fost declarat infectat cu COVID-19 și a stat 14 zile în carantină.

Citește și:

Bryan Adams sparge gheața în pandemie. A anunțat că pleacă în turneu

Bryan Adams a sărbătorit 32 de ani de când nu a mai pus gura pe carne. Ce crede starul canadian despre grătare și fripturi?

Bryan Adams a petrecut 2020 închis în casă

A făcut tot posibilul să se ferească de virusul ucigaș în 2020.El a evitat contactul cu exteriorul și a stat în studioul de înregistrări amenajat în vila lui din Montreal, Canada.Extrem de discret și timid, Bryan Adams a stat departe de scandalurile din showbiz. El se iubește cu actrița britanică Alicia Grimaldi (39 de ani) din anul 2009. Multă vreme lumea a crezut că Alicia este asistenta lui personală, pentru că Bryan nu voia să o expună paparazzilor. Cei doi au doi copii împreună, pe Mirabella, de 9 ani și pe Lula Rosylea, de 7 ani. Bryan Adams are o avere estimată la 65 de milioane de dolari și în 2020 a fost nevoit să anuleze o serie de concerte din cauza pandemiei.