Bryan Adams s-a întors la serviciu! După COVID-19 a prins aripi

Cântărețul canadian Bryan Adams, 62 de ani, își exprimă îngrijorarea privind pandemia care l-a afectat enorm. Între 2020 și 2021 a fost obligat să stea izolat la domiciliu pentru a se feri de virusul ucigaș.

Bryan Adams a trăit ca un pustnic timp de doi ani să nu ia COVID-19 - foto Instagram
Bryan Adams a trăit ca un pustnic timp de doi ani să nu ia COVID-19 - foto Instagram

Culmea ironiei, la finele anului 2021 a fost infectat cu SARS-CoV-2, chiar dacă era vaccinat. A stat în carantină timp de zece zile în SUA și după un test negativ pentru COVID-19 a putut ieși din hotel. A vrut să participe la lansarea calendarului Pirrelli în Italia și coșmarul COVID-19 l-a lovit din nou. Bryan Adams a stat într-un spital din Italia după ce a fost diagnosticat pozitiv pentru a doua oară într-un interval de doar trei săptămâni. I s-au administrat anticoagulante și a fost îngrijit de asistentele care au observat că plămânii lui fuseseră afectați.

Bryan Adams speră să plece în turneu mondial în 2022

Bryan Adams, în vârstă de 62 de ani, știe mai bine ca oricine că arta presupune sacrificiu, după aproape 40 de ani de carieră. El a explicat că a început repetițiile din studioul din Vancouver, Canada, pentru că vrea musai să plece turneul mondial din 2022. Adams speră că va reveni în Marea Britanie unde are programate nu mai puțin de 10 spectacole. El a anunțat lansarea noului album intitulat ”So Happy It Hurts” și a ținut să sublinieze că uneori arta presupune multă suferință. Adams a ținut să le amintească fanilor că le-a dus dorul în perioada de absență cauzată de pandemie și că abia așteaptă să îi întâlnească.

A început repetițiile și se pregătește de turneul din 2022 - foto Instagram
A început repetițiile și se pregătește de turneul din 2022 - foto Instagram

Bryan Adams își ține departe de lume viața personală

Bryan Adams, 62 de ani, a stat departe de scandalurile din showbiz. El se iubește cu actrița britanică Alicia Grimaldi (41 de ani) din anul 2009. Multă vreme lumea a crezut că Alicia este asistenta lui personală, pentru că Bryan nu voia să o expună paparazzilor. Cei doi au doi copii împreună, pe Mirabella, de 10 ani și pe Lula Rosylea, de 8 ani. Bryan Adams are o avere estimată la 65 de milioane de dolari.

 Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net