Bucurie mare pentru o celebră artistă! A rămas însărcinată, după ce a suferit un avort spontan

Copilul minune! Jessie J este însărcinată și așteaptă primul ei copil, după ce a suferit un avort spontan în 2021. Artista este în culmea fericirii și de-abia așteaptă să-și strângă bebelușul în brațe. 

Anul 2021 a fost unul cum nu se putea mai greu pentru Jessie J. Artista a suferit un avort spontan, însă se pare că 2023 va fi, de departe, anul ei. A rămas din nou însărcinată și abia așteaptă să devină mămică. 

Jessie J va deveni mamă pentru prima dată

Pe contul său de Instagram, Jessie J le-a dat marea veste fanilor săi, cărora le-a transmis faptul că urmează să devină mamă. Potrivit usmagazine.com, Jessie se declară și fericită, dar și speriată de perioada sarcinii, fiind mai precaută și având mai multă grijă de ea, mai ales prin prisma problemei de care a avut parte în anul 2021. 

„Sunt atât de fericită și îngrozită să împărtășesc în sfârșit acest lucru...”, a scris cântăreața în vârstă de 34 de ani pe Instagramul său, vineri, 6 ianuarie, alături de un videoclip cu sonograma ei și testul de sarcină pozitiv.

Cântăreața a postat, de asemenea, o serie de fotografii cu burtica de gravidă, totul spre bucuria fanilor săi, care au felicitat-o rapid. Într-unul dintre instantanee, ea a pozat goală pentru a-și arăta burtica în creștere. Într-o altă fotografie, ea și-a mângâiat delicat burtica în timp ce înregistra muzică în studio.

„Vă rog să fiți blânzi cu mine”, a mai scris Jessie J în postarea sa de pe Instagram, care a fost pusă pe melodia ei, „Sunflower”.

„Mi s-a spus că nu mai există bătăi ale inimii...”

Artista britanică a împărtășit vestea sarcinii sale la mai bine de un an după ce a anunțat că a suferit un avort spontan, în anul 2021. 

„💔 Ieri dimineață râdeam cu o prietenă spunând: Serios, totuși, cum voi reuși să trec de concertul meu de mâine seară din L.A. fără să spun întregului public că sunt însărcinată”, a scris Jessie J, care a fost sinceră în legătură cu postura sa de mamă singură.

„Până ieri după-amiază mă îngrozea gândul de a trece prin concert fără să cedez... După ce am mers la a treia ecografie și mi s-a spus că nu mai există bătăi ale inimii 💔”, mai scria, în 2021, Jessie J.

Într-o altă postare, cântăreața HIT-ului „Price Tag” a detaliat de ce plănuia să aibă un copil de una singură. 

„Am decis să am un copil de una singură. Pentru că este tot ce mi-am dorit vreodată și pentru că viața este scurtă. Să rămân însărcinată a fost un miracol în sine și o experiență pe care nu o voi uita niciodată și știu că o voi mai avea. Sunt încă în stare de șoc, tristețea este copleșitoare. Dar știu că sunt puternică și știu că voi fi bine”, a mai punctat Jessie J.

Artista a explicat mai departe durerea sufletească pe care a simțit-o după avortul spontan în timpul unei apariții din 2022 mai la podcastul „The Diary of a CEO With Steven Bartlett”.

„A fost cel mai trist lucru, dar, în același timp, știam că motivul pentru care s-a întâmplat a fost că nu trebuia să o fac singură”, a mai spus Jessie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
banner Vladuta Lupau png
image
actualitate.net
image
actualitate.net