Bunăciunea asta a lăsat-o fără iubit pe Eva Longoria

Ultima actualizare:

    Eduardo Cruz şi Eva Longoria sunt  împreună de aproape un an
Eduardo Cruz şi Eva Longoria sunt împreună de aproape un an

“Bombă” la Hollywood! Eva Longoria a fost despărţită de iubit de cea mai bună prietenă a ei, Kim Kardashian, potrivit “In Touch”.

Eroina din "Neveste disperate" e devastată pentru că a fost trădată. Eva Longoria (37 de ani) s-a despărţit de iubitul său, Eduardo Cruz (27 de ani), fratele mai mic al actriţei Penelope Cruz, după un an de relaţie, dar a ţinut cât a putut sub tăcere motivul rupturii.

Revista "In Touch" a reuşit să afle că tocmai prietena ei cea mai bună, Kim Kardashian (32 de ani), eroina unui reality show din SUA, i-a furat partenerul. Kim l-a invitat pe Eduardo seară de seară la ea, înnebunindu-l cu partide sălbatice de sex.

Eva a aflat din laptopul lui mesajele fierbinţi pe care i le trimitea. Kim a pus la cale o vacanţă fierbinte în Mexic împreună cu Eduardo.

Kim Kardashian a pozat în revista pentru bărbaţi Playboy, ediţia americană

simeon stalpnicul png

Cine e Kim Kardashian

Kim Kardashian este fiica unui cunoscut avocat american devenit celebru în timpul procesului lui OJ Simpson. Ea însăşi s-a făcut cunocută după ce a făcut o casetă porno cu interpretul Ray J, fostul iubit al lui Whitney Houston. În prezent, Kim apare în reality show-ul Keeping Up with the Kardashians la postul TV E! Entertainment.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net