Burt Reynolds vinde tot din casă să scape de sărăcie. Actorul este în pericol să ajungă boschetar

Ultima actualizare:

De la extaz la agonie! Celebrul actor Burt Reynolds îşi vinde tot din casă să-şi achite datoriile de milioane de dolari. Starul, nominalizat la Oscar, riscă să rămână curând fără acoperiş deasupra capului.

Odinioară era unul dintre actorii cei mai bine plătiţi de la Hollywood! Azi, Burt Reynolds (78 de ani) vinde tot din casă, ca să scape de datoriile de 9,5 milioane de dolari (33,7 miliarde de lei). Actorul, bine cunoscut pentru rolul din filmul “Smokey şi Bandit”, scoate la licitaţie până şi hainele folosite, geci, centuri, bibelouri, încăţăminte, sticle de parfum, ochelarii de soare, în disperare să plătească ratele restante pentru casa ipotecată din Florida, ca să nu ajungă boschetar. Starul a pierdut mulţi bani din cauza unor investiţii proaste, într-un lanţ de restaurante, care a dat faliment, într-un club de noapte din Atlanta, care s-a închis după un an, şi într-o echipă de fotbal care nu a avut succes. În plus, actorul, care a fost căsătorit cu Judy Carne (1963-1965) şi Loni Anderson (1988-1993), a pierdut mulţi bani mai ales la al doilea divorţ, când a trebuit să plătească 1 milion $ (3,5 milioane de lei) fostei soţii. Problemele de sănătate, după ce a fost lovit în faţă cu un scaun de metal, şi operaţiile la spate şi la inimă, l-au făcut să stea mult timp pe tuşă.

A avut o avere de 60 de milioane $

Burt Reynolds a avut în plină glorie averea de 60 de milioane $ (212 milioane de lei) şi a jucat în peste 90 de filme. A obţinut un Glob de Aur şi a fost nominalizat la premiul Oscar pentru rolul din filmul “Boogie Nights”. E bine cunoscut datorită rolurilor din filmele “Smokey și Bandit” (1977), ”Eliberarea” (1972), ”White Lightning” (1973), ”Gator” (1976), “Echipa Sfarmă-Tot” (2005), “Toţi câinii merg în rai” (1989).

ddfsddfgdfgfdghgjhg jpeg

Îşi vinde  până şi  sticla  goală de  parfum
Îşi vinde până şi sticla goală de parfum
image
image
image
image
image
image
phoebe price lnejerie intima profimedia (1) jpg
image png
culita sterp webp
Ramona Olaru jpeg
image png
dorian popa hp jpg
image png
colaj gina pistol  irina fodor png