Ca nuca-n perete! Paris Hilton plimbă coșul printre rafturi îmbrăcată în rochie de seară!

17 august 2021
image
Ce contează că rochiile de seară miros a mâncare, Paris își pune șrțul și trece la treabă în bucătăriefoto: Instagram

Paris Hilton a trecut la cratiță și îi place ce face. Diva de 40 de ani care are o avere de peste 100 de milioane de dolari le dă lecții de gătit în rochie de seară gospodinelor într-o nouă emisiune difuzată pe Netflix.

Paris Hilton a făcut senzație recent, pe rețelele de socializare, după ce s-a pozat printre rafturi, cu o coșul de cumpărături în mână, îmbrăcată într-o rochie neagră, de seară, din catifea, cu masca asortată pe față. Pare incredibil, dar e cât se poate de adevărat! Paris Hilton s-a pus pe gătit la vârsta de 40 de ani. Frumoasa moștenitoare a imperiului hotelier Hilton și-a surprins fanii cu emisiunea ”Gătind cu Paris”. Ea zice că nu are mare experiență, dar speră să se descurce.

Citește și:

Paris Hilton s-a logodit. A fost cerută pe o insulă privată, cu prilejul împlinirii a 40 de ani

Paris Hilton a plecat din România cu o vânătaie şi cadouri de 5.000 €

image
Niciodată raionul de mezeluri și brânzeturi din supermarket nu a văzut atâta eleganță la un client!foto: Instagram

Paris Hilton nu renunță la ținuta luxoasă nici la cratiță

Paris Hilton s-a apucat de gătit și o face în stilu-i caracteristic! Adică rămâne divă și când scoate măruntaiele din curcan. Paris are o avere de peste 100 de milioane de dolari și a cochetat de-a lungul vieții cu mai multe meserii: actriță, DJ, cântăreață, fotomodel, designer și femeie de afaceri. Spune că gătitul i se potrivește de minune pentru că are de gând să se mărite pentru prima oară în viața ei și vrea să fie o ”diva-gospodină” ca la carte.

Paris Hilton nu e gravidă, dar vrea un copil

Paris Hilton a dezmințit informația potrivit căreia ar fi însărcinată cu primul ei copil. Ea a explicat că este interesată mai mult de carieră și de zona profesională, decât de viața personală pe care vrea să o țină departe de lumina reflectoarelor. Însă nimeni nu se aștepta la această reconversie profesională. Ea este logodită cu miliardarul Carter Reum, de care s-a îndrăgostit în 2019 și cu care vrea să se mărite. Ea a recunoscut că își dorește enorm un copil.

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bobonete jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
vangelis1 jpeg
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
cub ioana ginghină animat gif
1 princess charlene of monaco gettyimages 1188623882 jpg jpeg
3dragusanu bassam png
image png