Cadoul exorbitant pe care şi l-a făcut fiul lui Michael Jackson! A cheltuit 2 milioane de dolari

image
Blanket Bigi Jackson este cel mai discret dintre copii lui Michael Jackson, apariţiile sale în public fiind rare Foto: Profimedia

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, lăsând în urmă zeci de melodii care au făcut istorie, nenumărate speculaţii despre viaţa controversată pe care a dus-o şi o avere impresionantă care a revenit celor trei copii ai săi. Ajunşi la maturitate, fiecare dinte cei trei copii ai săi au pornit în direcţii diferite pentru a-şi îndeplini visele şi se pare că dorinţele lor sunt costisitoare! Drept dovadă este cadoul de majorat pe care şi l-a făcut mezinul familiei, Blanket Jackson!

Blanket Jackson, cel mai mic dintre copii lui Michael Jackson, a împlinit 18 ani şi şi-a făcut un cadou costisitor. El şi-a cumpărat o locuinţă care valorează nu mai puţin de 2.62 milioane de dolari.

image
Bucătăria casei de lux pe care Blanket Jackson a achiziţionat-o

Vila luxoasă este situată în Calabasas, într-o zonă care dispune de pază non-stop. Casa a fost construită în stil neo mediteranean în anul 1990 şi supusă renovării. Posedă şase dormitoare şi sapte băi, iar invitaţii se pot bucura de atmosfera unui salon desprins din filme. În plus, Blanket Jackson şi oaspeţii se pot relaxa în două livinguri ultramoderne, cu şemineu, potrivit mirror.co.uk.

image
Casa lui Blanket Jackson a costat peste 2 milioane de dolari

Nici bucătăria nu este mai prejos, fiind prevăzută cu o zonă spaţioasă în care se poate mânca şi o camară uriaşă în care toate cele necesare vor fi depozitate cu uşurinţă. Dormitorul principal are ieşire spre două băi duble, oerfecte pentru SPA, având duşuri cu aburi. În curte, Blanket poate înnota în propria piscină. În plus, prietenii săi vor participa la seri de barbeque şi se vor servi cu băuturi de la barul din curte. 

image
Bucătăria casei de lux pe care Blanket Jackson a achiziţionat-o Foto: Pacific Playa Realty/Compass

Nici Paris Jackson şi fratele Prince Jackosn nu sunt mai prejos, fiind proprietarii unor locuinţe care depăşesc 2 milioane de dolari. Paris locuieşte în Topanga Canyon, într-o vilă achiziţionată în 2017, iar Prince este deţinătorul unei vile în zona Ranch Palos Verdes, care a costat 2,2 milioane de dolari.  

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub arsinel fii png
cub cristian arsinel png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
Himars FOTO Shutterstock
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg
cub cristian arsinel png
colaj loredana groza jpg
colaj silvia dumitrescu jpg
Andie Macdowell a defilat pe podium jpg