Câinele lui Elton John a mușcat de față o fetiță de cinci ani


    Unul dintre câinii lui Elton John ar fi mușcat un copil de fațăFoto: Getty
Unul dintre câinii lui Elton John ar fi mușcat un copil de fațăFoto: Getty

O mamă este furioasă din cale-afară pe celebrul artist după ce fiica ar fi fost mușcată de unul dintre câinii lui Elton John (70 de ani), când micuța se juca în apropierea proprietății cântărețului. Femeia susține că nu a primit nici măcar câteva scuze sau apel telefonic în care să fie întrebată dacă are nevoie de ajutor.

Mari Kieran (39 de ani) spune că fiica ei de cinci ani, Charlotte, a fost atacată și mușcată de față de câinele lui Elton John, iar acesta nici nu s-a deranjat să îi contacteze. Mari a fost șocată atunci când și-a văzut fiica întoarsă acasă pliină de sânge și traumatizată: „Arăta de parcă ar fi fost atacată de Freddy Krueger (personaj fictiv, cu lame în loc de degete, dintr-un film de groază, n.r.)”, afirmă mama copilului, conform The Sun.

„Câinele lui mi-a mușcat copilul de față. Nu-mi pasă cine e el, este revoltător. Animalul lui Elton John și al lui David Furnish mi-au atacat fetița și m-aș fi așteptat măcar la un apel telefonic din partea lor”, mai spune femeia.

Charlotte a vrut se pare să se joace cu unul dintre spanielii (rasă de câine, n.r.) lui Elton John, dar acesta a atacat-o din senin și ar fi mușcat-o de față, dar un bucătar al artistului a salvat-o pe fetiță. Bona ei, care ar fi trebuit să aibă grijă de Charlotte și de cei doi frați ai ei, Henry și Callum, a sunat-o imediat pe mama lor, care nu era acasă. Când s-a întors acasă și și-a văzut fiica însângerată a fost șocată.

Mari spune că din fericire, câinele nu i-a mutilat fetița, neavând nevoie de copci sau alte tratamente, suferind doar niște zgârieturi, însă Charlotte trebuie dusă periodic la psiholog fiindcă a fost traumatizată.

oana roman si marius elisei
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
horoscop zilnic 1 martie jpeg
condimente jpeg
FotoJet jpg
antonia sexy jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
cub iuliana marciuc png
image
image
image
image
image
image
foto 1   Dan Negru (1)B jpg
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg
Ben Affleck jpg