Cameron Diaz, gravidă pentru prima oară la 45 de ani

Ultima actualizare:

    Foto: Hepta
Foto: Hepta

În sfârşit, visul s-a împlinit! De ani de zile, Cameron Diaz şi Benji Madden au tot încercat să devină părinţi. Şi iată că miracolul s-a produs. “Cameron s-a chinuit, n-a fost uşor”, a dezvăluit o sursă.

Puţini sunt actorii de la Hollywood care nu au avut o aventură cu blonda Cameron Diaz! După ce a fost cuplată cu jumătate din Hollywood, actriţa de 45 de ani s-a făcut fată de casă. În urmă cu 3 ani, ea s-a măritat cu rockerul Benji Madden (38 de ani), după doar 7 luni de relaţie. De atunci, au făcut tot ce a fost posibil pentru ca diva să rămână însărcinată. Şi recent au primit marea veste că vor avea în fine un copil.


    Cameron Diaz a fost surprinsă recent cu burta mareFoto: Hepta
Cameron Diaz a fost surprinsă recent cu burta mareFoto: Hepta

“Fertilizarea in vitro a dat roade. I-au anunţat deja pe prieteni şi familia că vor deveni părinţi. Până acum, nu s-a reuşit nimic, deşi Cameron e sănătoasă şi au apelat la cei mai buni doctori. S-au gândit şi la adopţie şi la soluţia cu mamă surogat”, a adăugat sursa mai sus citată pentru “In Touch”. Actriţa cunoscută din serialul “Ingerii lui Charlie” îşi pierduse speranţa că va deveni vreodată mamă. Cameron şi Benji, care au averea comună de 156 de milioane $, au amenajat deja camera bebeluşului. 

Eva Longoria şi-a scos burtica la plimbare


    Foto: Hepta
Foto: Hepta

Actriţa Eva Longoria, cunoscută din serialul “Neveste disperate”, aşteaptă şi ea primul copil la 42 de ani. Ea a fost surprinsă sâmbătă la plimbare cu burtica la vedere, în Los Angeles. A intrat în mai multe magazine pentru a cumpăra lucruri pentru bebeluş. Ştie deja că va fi băieţel. Longoria este căsătorită din 2016 cu José Bastón (48 de ani). Ei au o avere comună de 50 milioane $.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net