Cameron Diaz își vinde apartamentul de burlăciță. Ce bine arată!

Ultima actualizare:

    Cameron Diaz (43 de ani) s-a căsătorit în ianuarie 2015, cu rockerul Benji Maddenfoto: AP
Cameron Diaz (43 de ani) s-a căsătorit în ianuarie 2015, cu rockerul Benji Maddenfoto: AP

Casa de burlăciță al lui Cameron Diaz din New York a fost scoasă la vânzare. Una dintre ultimele burlăcițe de la Hollywood și-a pus pirostriile la începutul acestui an, iar acum renunță la apartamentul cu două dormitoare decorat de unul dintre cei mai apreciați deigneri de peste Ocean, Kelly Wearstler.

Cameron Diaz vrea 4,25 de milioane pe apartamentul din New York, mai mult cu 1,3 milioane de dolari decât prețul pe care l-a plătit vedeta în 2008, când a devenit proprietara casei. E drept, diferența este justificată de investițiile pe care actrița le-a făcut în apartamentul cu două dormitoare. Cameron a angajat-o pe Kelly Wearstler, unul dintre cei mai apreciați designeri de peste Ocean.

Cunoscută pentru îndrăzneala cu care folosește culorile, Wearstler a adăugat strălucirea Hollywood-ului acestui apartament din Greenwich Village: șemineu, tapet personalizat, mobilă de culoare verde, cu accente aurii, în bucătărie, marmură roz în baie.

Apartamentul de burlăciță al lui Cameron Diaz, o oază de lux și culoare

Speculațiile nu au întârziat să apară după anunțul actriței că renunță la acest apartament. Cameron (43 de ani) mai are un apartament în New York, într-o zonă mult mai potrivită pentru familii, cu trei camere, iar gurile rele spun că actrița ar vrea să se stabilească acolo împreună cu mai tânărul ei soț, Benji Madden (36 de ani) și să-și pună în practică planurile de extindere a familiei. Cei doi s-au căsătorit în luna ianuarie a acestui an, în cadrul unei ceremonii ce a avut loc la reşedinţa din Beverly Hills a cuplului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net