Cameron Diaz, mai fericită de când a renunțat la actorie: “E cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat”

Ultima actualizare:

    S-a dedicat familieiFoto: Instagram
S-a dedicat familieiFoto: Instagram

Cameron Diaz este fericită de 7 ani la “pensie”. S-a dedicat cu totul creșterii fetiței ei, Raddix, în vârstă de doi ani.

De 7 ani, Cameron Diaz nu a mai jucat în nici un film și spune că e fericită la pensie. Actrița, în vârstă de 48 de ani, a spus într-un interviu recent că nu regretă deloc pentru că s-a pensionat. Este foarte fericită după ce a renunțat la cariera în cinema. Cameron a apărut ultima oară pe marele ecran, în filmul ”Annie”. Ea a explicat de ce a renunțat la actorie: ”Am decis că vreau alte lucruri de la viață. Am trecut prin lucruri grele atât de mult timp, lucrând, făcând filme, fără să am timp pentru viața personală. M-am oprit ca să mă focalizez pe viața personală, să stau cu familia mea, cu soțul”, a ținut să sublinieze vedeta. Micuța Raddix este totul pentru ea. ”Este cel mai bun lucru din câte mi s-au întâmplat”. Cameron şi-a şocat fanii când şi-a anunţat retragerea din industria filmului.

Cameron Diaz nu-și face probleme cu mirosul de transpirație: „Nu folosesc deodorant”

Cameron Diaz a devenit mamă la 47 de ani! Nimeni nu știa că aștepta un copil Comentarii

Are o avere de 140 de milioane de dolari

După o carieră de peste 20 de ani, actrița a adunat o avere de 140 de milioane de dolari şi a decis să se dedice familiei. Când spui Cameron Diaz, spui ”Masca” – 1994, ”Mari, cea cu vino-ncoa” – 1998, ”Vanilla Sky” – 2001 şi ”Îngerii lui Charlie”, între 2000 şi 2003. Blonda, care are o siluetă de fotomodel şi astăzi, la 1,73 metri înălţime, e una dintre cele mai frumoase actriţe din lume, s-a măritat în 2015 cu Benji Madden, 42 de ani. Trei ani mai târziu a pus punct carierei şi a devenit casnică. Cameron Diaz este fericită de 7 ani la pensie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net