Camila Cabello, în costum de baie! Toată plaja i-a admirat formele


    Camila Cabello Sursă foto: Arhivă personală
Camila Cabello Sursă foto: Arhivă personală

Vara a sosit, iar vedetele de peste Ocean profită din plin de razele soarelui! Cântăreața Camila Cabello și iubitul său, Shawn Mendez au fugit de zgomotul orașului și s-au retras cu câțiva prieteni pe o plajă din Miami. Nu au scăpat însă de privirile vigilente ale fotoreporterilor care au surprins câteva cadre.

Camila Cabello și Shawn Mendez sunt doi tineri muzicieni care formează un cuplu de aproximativ trei ani. Relația lor a creat multe controverse de-a lungul timpului, însă gurile rele nu par să îi afecteze deloc pe îndrăgostiți. Se afișează împreună la evenimente publice și au cântat pe aceeași scenă celebrul hit "Senorita".

Vara a sosit, iar Camila și Shawn au luat o pauza de la munca din studioul de înregistrări pentru a se relaxa alături de câțiva prieteni pe malul Oceanului, în Miami. Fotoreporterii au surprins cadre cu aceștia, însă toate privirile s-au îndreptat, desigur, asupra artistei și a formelor sale voluptoase. Solista a purtat un costum de baie bleu, din două piese, cu imprimeu floral, care i-a subliniat atuurile cu care a fost înzestrată de Mama Natură. Nici Shawn nu s-a lăsat mai prejos și și-a etalat mândru abdomenul îndelung lucrat la sală.


    Camila Cabello a făcut furori cu formele sale apetisante pe o plajă din Miami Sursă foto: Profimedia
Camila Cabello a făcut furori cu formele sale apetisante pe o plajă din Miami Sursă foto: Profimedia

Cine este Camila Cabello

Potrivit myzutv.ro, Camila Cabello și-a făcut debutul în Fifth Harmony, iar apoi a ales o carieră pe cont propriu. A dat lovitura ca artistă solo, iar piesa ”Havana” a fost hit internațional și se bucură de aproape 1,5 miliarde de vizualizări pe YouTube. Numele ei complet este Karla Camila Cabello Estrabao. În copilărie i se spunea Karla.


    Camila și Shawn colaborează și pe scenă, și în afara ei Sursă foto: Profimedia
Camila și Shawn colaborează și pe scenă, și în afara ei Sursă foto: Profimedia

S-a născut în Cuba și a emigrat în America, împreună cu familia, când avea șase ani. Are 100% sânge latin, pentru că mama ei este cubaneză și tatăl mexican. Are o soră cu 7 ani mai mică, pe nume Sofia. Nu știe să conducă, dar i-ar plăcea să aibă permis de conducere într-o zi. Probabil e prea ocupată cu muzica pentru a avea timp și de școala de șoferi. Atunci când a împlinit 18 ani, prietena ei, Taylor Swift, i-a organizat o petrecere surpriză, plină de vedete. 

Citește și: 

Premiile MTV. Sărutul dintre Shawn Mendes și Camila Cabello a isterizat fanii

Camila Cabello, „mica divă” pe TV, diferită pe stradă! Cum a fost surprinsă de mână cu iubitul Shawn Mendes

Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
monica belluci si deva
Robert Moscalu jpeg
Tinere imbracate la moda - fashion - branduri de lux - haine FOTO Shutterstock
blake lively sarcina jpeg
horoscop 18 noiembrie jpg
jenna ortega (1) jpg
image
image
image
image
image
image
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png
FotoJet (3) jpg
cub paula iorga 2 png
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi