Captură record de droguri la Constanța. Milioane de pastile și fiole cu substanțe dopante

Ultima actualizare:

Oamenii legii au făcut o captură record de droguri în Constanța, anunță Ministerul Afacerilor Interne al României. Este vorba de milioane de pastile și fiole cu substanțe dopante. Într-o postare de pagina de facebook, MAI anunță că mai multe persoane au fost ridicate și duse la audieri. Două dintre ele au fost deja reținute.

image

Percheziții în Constanța și Năvodari

36 de percheziții domiciliare au avut loc sâmbătă. Au fost descoperite 220 de baxuri în care se aflau 5.245.960 de comprimate şi 51.557 de fiole ce conţin substanţe dopante, în valoare de aproximativ 3.000.000 de euro, a informat Poliția.

image

„Constanța! Captură record! 36 de percheziții domiciliare! 220 de baxuri pline cu 5.245.960 de comprimate și 51.557 de fiole cu substanțe dopante, în valoare de aproximativ 3.000.000 de euro! Analiza de laborator a confirmat că aceste substanțe fac parte din lista celor dopante!

70% dintre produsele confiscate sunt substanțe dopante de mare risc! În plus, au fost găsite 470 de pachete de țigarete netimbrate și o sumă considerabilă de bani!

Doi oameni au fost reținuți, iar alți 11 au fost duși la audieri

„11 persoane au fost duse la sediul IPJ Constanta pentru audieri, iar două au fost reținute pentru 24 de ore! Cercetările continuă sub coordonarea unui procuror, iar astăzi persoanele reținute vor fi prezentate magistraților, cu propunere legală!", se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne.

Totodată, au fost descoperite aproximativ 470 de pachete de ţigarete netimbrate, precum şi 28.000 de lei, 14.700 de euro, 1.500 de lire turceşti, 640 de dolari şi 120 de lire englezeşti.

Cercetările în acest caz sunt continuate de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economico - Financiare, sub coordonarea unui procuror de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, iar astăzi persoanele reținute vor fi prezentate magistraților, cu propunere legală, se mai arată pe pagina Ministerului Afacerilor Interne. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldații ucraineni evacuează locuitorii din localitățile de lângă granița cu Rusia FOTO PROFIMEDIA
image
image
image
image
image
image
regina maria jpg
meghan markle harry nigeria gettyimages jpg
autostrada 10 arabia saudita jpg
gara caracal jpg
Transfăgărășan FOTO Shutterstock
tren pelerini sumuleu jpg
sofer de tir sighet ucis belgia jpg
rosii pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net