Cardi B, noul director de creație la revista Playboy. Ce spune că le pregătește admiratorilor

4 decembrie 2021
article img
Cardi B, noul director de creație la revista PlayboyFoto: Arhivă personală

Cântăreața de origine americană Cardi B a făcut marele anunț pe contul său de socializare. Artista se alătură echipei Playboy și spune că este „un vis devenit realitate” pentru ea această colaborare.

„Este un vis devenit realitate să mă alătur oficial familiei Playboy”, a spus Cardi B în anunțul publicat pe platforma Instagram de Playboy.

„Nu pot să cred că este real”, a continuat aceasta. „De mult timp mă simt conectată cu Playboy. Este cu adevărat platforma originală pentru creativitate necenzurată. Am atât de multe idei deja – Abia aștept! O să ne distrăm de minune!”, a mai dezvăluit artista, care le promite fanilor ei că urmează să „coacă” ceva extrem de sexy. Mesajul a fost însoțit de un colaj cu Cardi B care purta un colier Playboy Bunny mare, cu diamante, potrivit stilului ei vestimentar.

Cardi susține că întreg proiectul este centrat pe ideea de „spațiu sigur pentru a-ți îmbrățișa sexualitatea și identitatea unică”. „Pentru toți directorii care făc muncă îndrăzneață și revoluționară, veniți să mă însoțiți!”, a mai spus aceasta. Artista nu va apărea însă în paginile Playboy, dacă asta și-au imaginat fanii ei.

Cardi B și-a întrebat admiratorii pe Twitter pe cine și-ar dori într-o ipostază sexy pe coperta Playboy, la care se gândește deja, iar ei i-au sugerat chiar ei să încerce această nouă postură. Artista a explicat însă că, cel puțin pentru moment, nu este interesată să fie starul de pe primele pagini, informează billboard.com.

Divele Playboy din România

Nicoleta Luciu a rămas în istoria Playboy din România datorită aparițiilor sale incendiare în revista pentru bărbați. Fosta actriță și vedetă TV a avut în jur de șase pictoriale, toate urmărite intens de partea masculină, dar și de femei. Potrivit lui Dan Boerescu, bruneta ar fi câștigat, în anii 2000, în jur de 20.000 de euro pentru pozele în care apare goală, cu trupul perfect imortalizat de blițurile aparatului foto.Gina Pistol, prezentatoare în show-urile Asia Express și Chefi la cuțite, a pozat tot în Playboy tot prin anii 2000. Proaspăta mămică a înnebunit reprezentanții sexului masculin cu fotografiile de mare impact dedicate adulților. Blonda avea doar 19 ani când a renunțat la textilă pentru a se lăsa pozată în costumului Evei. Cosmina Păsărin, o altă divă care a făcut furori în showbiz-ul autohton, a apărut în Playboy, la fel ca și colegele sale de breaslă, în urmă cu 20 de ani. Bruneta a realizat pictoriale în revista pentru bărbărți atât singură, cât și cu Nicoleta Luciu, reușind să să aducă revistei Playboy un număr record de vânzări.Loredana Groza este și astăzi o femeie fatală, însă apariția din Playboy a rămas cu adevărat una de impact major. Jurata X Factor a pozat goală-pușcă, pe o sumă deloc neglijabilă. Pentru o singură apariție, Loredana a încasat 12.000 de euro în 2000.