Carla Bruni-Sarkozy – Acuzată de jocuri de culise

Ultima actualizare:

    Carla Bruni-Sarkozy foto: Getty Images
Carla Bruni-Sarkozy foto: Getty Images

După eșecul la prezidențialele din 2012, fosta Primă Doamnă a Franței e arătată cu degetul pentru mai multe scurgeri de informații de la Palatul Élysée.

Oficial, cursa pentru alegerile prezidențiale din Franța de anul viitor nu a început încă, însă în culisele politicii e forfotă mare. Iar lupta murdară dintre partide a făcut deja o primă victimă, în persoana Carlei Bruni-Sarkozy, care e bănuită că ar fi recurs la diverse tertipuri pentru a-l denigra pe succesorul soțului ei. Tocmai ea, cea care se declara fericită că a ieșit din vizorul presei și care, în 2012, flutura steagul libertății mult râvnite după cincinalul lui Nicolas Sarkozy la Élysée!

Cel care o acuză public este însuși actualul președinte, François Hollande, într-o declarație publicată în recent lansatul volum „Conversații private cu președintele“, semnat de jurnaliștii Antonin Andre și Karim Rissouli. „Anii care au trecut fără viață personală (…) știu ce înseamnă asta… Însă, îmi doresc să candidez“, spune cel care se și visează instalant pentru încă un mandat la Palatul Élysée, dar care spune că se va implica în lupta electorală numai în cazul în care întrevede „o șansă de victorie“. O declarație temperată, venită pe fondul unei popularități în scădere, pe care încearcă s-o mascheze motivând cu vârsta sa: „După 60 de ani, anii contează în mod diferit. Știu de asemenea greutatea acestei sarcini. Este adevărat că ar putea fi de asemenea un fel de eliberare să nu mai fiu acolo…“, a spus el, adăugând că „dacă pierd, mă retrag din politică“.

Citește pe www.okmagazine.ro continuarea acestui articol!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net