Carrie Fisher a murit. A avut o relație cu Harrison Ford, colegul din «Războiul stelelor»

simeon stalpnicul png
Carrie Fisher şi Harrison Ford s-au cuplat în 1980, pe platoul de filmare al „Războiului Stelelor: Imperiul contraatacă”Foto: Hepta

Carrie Fisher a murit. Actrița care a interpretat-o pe Prințesa Leia s-a stins din viață la 60 de ani, în dimineața zilei de 27 decembrie, la spital. Decesul a survenit la patru zile de când aceasta a făcut infarct în avionul care o ducea din Londra în Los Angeles.

Vestea a fost făcută publică de un reprezentant al familiei, care a anunțat ceea ce mulți se temeau să audă. Actrița a călătorit în 23 decembrie din Londra înapoi acasă, după ce a mai bifat o întâlnire pentru promovarea celei mai recente cărți ale sale, una de memorii,  "The Princess Diarist", în care, printre altele, a povestit și despre aventura cu Harrison Ford, colegul ei de platou din seria "Războiul stelelor". Prințesa Leia și Han Solo sau, mai bine zis, actorii care le-au dat viață, au avut o relație de scurtă durată despre care nu a știut multă lume. Nici măcar logodnicul actriţei de la acea vreme, actorul Dan Aykroyd.

Cei doi s-au când Carrie avea 19 ani, iar Harrison Ford avea 33 de ani și era tată a doi copii. Prima lor întâlnire a fost la petrecerea dată în cinstea regizorului "Star Wars", George Lucas, iar aceasta a fost intimidată de Ford, potrivit informațiilor din Vanity Fair. "Am fost obsedată de Harrison cu mult înainte ca asta să fie la modă. Am fost o deschizătoare de drumuri în acest sens. Am dat startul unei nebunii", a declarat actrița.

Intervievată acum câteva luni la Expoziţia Saskatoon Comic despre ce nu a mers între Prinţesă şi Han Solo, Carrie Fisher a lăsat orice urmă de pudoare şi a trântit un răspuns care i-a lăsat pe toţi mască. „Han Solo e genul de contrabandist care nu e statornic. Fetelor, știu că nu vreți un astfel de soț, nu-i așa?  Petrece mult timp cu tipi păroşi şi asta se simte atunci când vine vorba să aibă grijă de o femeie. Nu prea se descurcă în dormitor şi nu ştie să satisfacă o femeie”, a zis Carrie. Culmea, întrebată dacă se referă la aventura ei cu Ford, actriţa a confirmat că „şi în realitate este la fel”, anunță The Independent.

simeon stalpnicul png
Carrie și Harrison au recreat scena sărutului în 2015Foto: Getty

Ford a fost căsătorit cu Mary Marquardt, între 1964-1979, cu Melissa Mathison, între 1983-2004 şi din 2010 e însurat cu Calista Flockhart. Fisher nu s-a mai măritat după eşecul căsniciei cu Paul Simon dintre 1983-1984.

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
reghecampf si anamaria prodan
Casele comoară sunt la mare căutare. Sursa foto: Playtech
Charles si regina Elisabeta a II-a
cub anamaria prodan bebeto png
atac nuclear FOTO Shutterstock buton nuclear
Medicul psihiatru Gabriel Diaconu FOTO Facebook
image
image
image
image
Shakira foto facebook Shakira
image png
cub cucu de la NT png
kim kardashian jpeg
Reghe alături de invitați FOTO Instagram
reghecampf si anamaria prodan