Carry Grant, dependent de „terapia“ cu LSD. „Mă imaginam în forma unui penis uriaş, care pleacă de pe Pământ ca o navă spaţială“


    Actorul a participat la aproximativ 100 de sesiuni în care a consumat LSD @profimediaclickpentrufemei.ro
Actorul a participat la aproximativ 100 de sesiuni în care a consumat LSD @profimediaclickpentrufemei.ro

La apogeul carierei, Carry Grant, unul dintre cei mai mari actori ai vechiului Holloywood, a făcut o terapie cu LSD, considerată una dintre cele mai periculoase substanţe stupefiante. Starul a pretins că drogul i-a salvat viaţa, dar mulţi cred că, în acelaşi timp, a condus la distrugerea carierei lui Grant.

La sfârşitul anilor '50, aflat în culmea gloriei, Cary Grant a pornit într-o călătorie de căutare a sinelui. A încercat hipnoza şi yoga, dar nu au funcţionat. A descoperit drogul LSD şi, în scurt timp, şi pacea interioară. „În timpul sesiunilor mele de LSD, am învăţat foarte mult. Rezultatul a fost o renaştere. În sfârşit am ajuns unde voiam să ajung“, declara el. LSD (Dietilamida acidului lisergic) este cel mai cunoscut şi răspândit drog psihedelic. A fost folosit în principal ca un drog recreaţional şi ca adjuvant în diversele terapii şi practici precum meditaţia, psihoterapia psihedelică etc. Aflat pe culmea succesului profesional, actorul Cary Grant se confrunta cu traume profunde în viaţa personală. Aşa a ajuns să apeleze la tratamentul cu LSD, oferit de unii psihiatri şi considerat un tratament revoluţionar în epocă.

Citește aici mai multe detalii despre LSD ȘI reacțiile adverse.

cub anamaria prodan png
Kanye West si Julia Fox jpg
catalin remus avocatul31 jpg
masina culita jpg
foto1 catuse badalau INQUAM Photos Sabin Cirstoveanu jpeg
cub catalin botezatu png
cub horoscop 1 gif
Ceapă
combustibili alimentare benzina motorina pompa foto shutterstock
catalin botezatu
image
image
image
image
cub anamaria prodan png
cub catalin botezatu png
Kanye West si Julia Fox jpg
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West