Casa lui Kirk Douglas se vinde cu 7,5 milioane $

Vila din Beverly Hills în care Kirk şi Anne Douglas şi-au trăit bătrâneţile a fost scoasă la vânzare contra sumei de 7,5 milioane de dolari.

Kirk Douglas și-a serbat a 102-a aniversare pe terasa casei. Foto: Getty Images
Kirk Douglas și-a serbat a 102-a aniversare pe terasa casei. Foto: Getty Images

Imobilul are patru dormitoare, şase băi şi o piscină şi a fost cumpărat de Kirk Douglas în anul 1976 cu suma de 400.000 de dolari. Conform companiei Rochelle Atlas Maize care se ocupă de tranzacţie, cei doi au trăit aici până când au încetat din viaţă.

Kirk Douglas a murit la vârsta de 103 ani

Kirk Douglas s-a stins din viaţă în 2020, la vârsta de 103 ani şi Anne Douglas s-a stins din viaţă anul acesta la vârsta de 102 ani. Cei doi au fost căsătoriţi timp de 65 de ani. Pe proprietate se află şi o casă de oaspeţi cu etaj şi curtea conţine o grădină impresionantă făcută special la cererea soţiei lui Kirk Douglas.

Kirk Douglas (n. 9 decembrie 1916 - m. 5 februarie 2020). Foto: Getty Images
Kirk Douglas (n. 9 decembrie 1916 - m. 5 februarie 2020). Foto: Getty Images

În ultimii ani din viaţă, întreaga familie se reunea aici de sărbători şi vecinii povestesc că sute de fani abia îi aşteptau la poartă pe Michael Douglas şi pe Catherine Zeta-Jones pentru a le cere autografe. Cele două clădiri de pe proprietatea care are aproape 850 mp au fost renovate în urmă cu cinci ani şi nu necesită lucrări ample din partea noului proprietar.

Kirk nu i-a lăsat nimic moștenire fiului său

Kirk Douglas, a fost dintotdeauna un om foarte generos şi a demonstrat acest lucru, din plin, chiar şi după moartea sa. Kirk a dorit ca averea sa să fie împărţită între mai multe fundaţii caritabile. Suma de 50 de milioane de dolari a fost distribuită, prin intermediul fundaţiei Douglas, acelor persoane cu care destinul nu s-a arătat atât de milos. Printre binefeciari se numără Universitatea St Lawrence, căminul de copii înfiinţat de către Kirk şi soţia acestuia, precum şi spitalul de copii din Los Angeles. 

Lui Michael Douglas nu i-a revenit nici măcar un dolar din averea tatălui său, dar acest lucru nu reprezintă, cu siguranţă, o problemă pentru actor întrucât în conturile sale se afla suma de 300.000 de dolari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net