Cât costă divorţul soţilor Beckham? Victoria, scoasă din minţi de infidelităţile lui David


    Se ceartă tot timpul ca la uşa cortuluiFoto: Guliver/ splashnews
Se ceartă tot timpul ca la uşa cortuluiFoto: Guliver/ splashnews

Păreau unul dintre cele mai fericite cupluri din lumea vedetelor! Iată că lucrurile nu stau deloc aşa. Fosta membră a trupei Spice Girls, Victoria Beckham, şi soţul ei, David, se ceartă mai tot timpul.

Căsătoria lor fericită este numai de faţadă! Cântăreaţa Victoria Beckham (40 de ani), care astăzi este o stilistă de succes, şi faimosul fotbalist, David Beckham (39 de ani), au o avere comună de 650 de milioane de dolari, dar duc o viaţă de coşmar, potrivit revistei “OK!” din SUA. Certurile şi reproşurile pentru infidelităţile lui se ţin lanţ. Ar fi ajuns chiar să nu se mai suporte.

Căsătoria lor a devenit mai mult o afacere şi diva se gândeşte la divorţ.Atât Victoria, cât şi David, s-au ocupat mai mult de cariere şi creşterea celor patru copii ai lor decât să mai fie tandri unul cu altul. Din această cauză, ar fi  ajuns să aibă grave probleme în căsnicie.

Unul dintre fotbaliştii cei mai valoroşi din lume, David Beckham a avut multe admiratoare până ce s-a retras din activitate acum aproape doi ani, ceea ce a scos-o din sărite pe soţia sa. Ea s-a mai gândit de multe ori la divorţ, din această cauză. Fostul căpitan al echipei naţionale a Angliei a reuşit s-o facă de fiecare dată să se împace. Unii spun că, şi de această dată, cuplul va trece peste scandaluri şi neînţelegeri.

Au împreună 3 băieţi şi o fată

Pe numele de fată Victoria Adams, fosta membră a trupei Spice Girls şi fotbalistul David Beckham s-au cuplat din 1997. Cei doi s-au căsătorit la 4 iulie 1999 la Castelul Luttrellstown din Irlanda. Ei au împreună patru copii: Brooklyn Joseph (15 ani), Romeo James (12 ani), Cruz David (9 ani) şi Harper (3 ani).


    Foto: Guliver/ splashnews
Foto: Guliver/ splashnews
FotoJet jpg
zodia singura de sarbatori jpg
cub andi moisescu olivia steer png
cub cristina spătar png
Nicolae si Elena Ceausescu jpg
foto sex jpeg
cub catalin botezatu dubai png
cub amal george cooney png
image
adevarul.ro
image
image
image
image
megan fox sexy jpg
cub theo rose png
eva longoria si victoria beckham sexy dupa 45 de ani jpg
cub amal george cooney png
2 bd IMG 8130b jpg
cub catalin botezatu dubai png