Catherine Zeta-Jones a împlinit 50 de ani și a petrecut cu socrul. În aceeași zi Michael Douglas a făcut 75 de ani

image
Catherine Zeta_jones a strălucit pe covorul roșu de la gala Premiilor Emmy, de acum o săptămânăfoto: Guliver/Gettyimages

Arată la fel de bine ca la 30 de ani! Chaterine Zeta-Jones a împlinit 50 de ani, miercuri, 25 septembrie. În exact aceeași zi, soțul ei, Michael Douglas a făcut 75 de ani. Ei s-au căsătorit la 18 noiembrie, în anul 2000, dar s-au cunoscut în Deauville, la sfârșitul verii anului 1998, la Festivalul de Film American, la care Catherine venise pentru a promova filmul ”Masca lui Zorro”. Michael Douglas promova la vremea respectivă filmul ”Crima perfectă”. Cei doi actori și-au petrecut aniversările în compania lui Kirk Douglas, 102 ani, la vila acestuia din Los Angeles.

Catherine Zeta-Jones a împlinit vârsta de 50 de ani, la 25 septembrie. În exact aceeași zi, Michael Douglas sărbătorea împlinirea vârstei de 75 de ani. Douglas și-a felicitat soția postând pe contul său de Instagram o fotografie de la nunta lor, care a avut loc la 18 noiembrie 2000, la Plaza Hotel din New York. Cei doi actori se iubesc de 21 de ani și sunt căsătoriți de 19 ani. Chiar dacă acum cinci ani au fost la un pas de divorț, după ce Michael a declarat că a făcut cancer în gât din cauza sexului oral. Însă iubirea învinge întotdeauna și cancerul a fost învins și problemele din cuplu depășite cu succes.

Citește și:

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones, certați în vacanță?

Ce copii frumoși au Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones!

Catherine Zeta-Jones a luat cina cu socrul ei Kirk Douglas

Sărbătorita zilei, Catherine Zeta- Jones a ținut morțiș să încheie ziua de 25 septembrie în compania socrului ei, legendarul Kirk Douglas care a ajuns la frumoasa vârstă de 102 ani. Actrița care a jucat în ”Chicago” și Masca lui Zorro” și-a sărbătorit ziua de naștere cu o prietenă din copilărie, cu care a fost la o sesiune de cumpărături prin Beverly Hills. Michael a ajuns abia la cină pentru că a avut parte de mai multe întâlniri de afaceri. La petrecere au fost prezenți Dylan, 19 ani și Carys, 16 ani, cei doi copii ai lor.

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
Simona Halep, Instagram jpg
FotoJet (7) jpg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
asasinatul de la sarajevo jpg
wertyhjklș PNG
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg