Catherine Zeta-Jones, în ie! Detaliul care a stârnit controverse printre internauți

image
Catherine Zeta-Jones, în vacanță alături de Michael Douglas

Catherine Zeta-Jones a ales să poarte un obiect vestimentar mai..neobișnuit pentru vedetele de la Hollywood și a publicat pe unul dintre conturile sale de socializare o imagine în care părea că este îmbrăcată cu o ie românescă. La scurt timp, printre comentariile laudative la adresa vedetei, s-au strecurat și câteva discuții purtate în contradictoriu. Iată de ce!

Catherine Zeta-Jones a publicat pe contul său de Instagram o fotografie în care apare alături de soțul său, Michael Douglas, în timpul unei vacanțe. În imaginea cu pricina, vedeta purta o bluză ce la prima vedere părea să fie o ie românescă, din pricina modelelor alese, așa că admiratoarele sale de la noi din țară s-au grăbit să o complimenteze pe aceasta în legătură cu alegerea făcută.

Catherine Zeta-Jones, în ie inspirată din portul popular românesc

După ce câteva românce au fost plăcut surprinse de alegerea vestimentară a îndrăgitei actrițe, acestea au dorit neapărat să-i aducă la cunoștință vedetei că bluza pe care o poartă se numește „ie” și că face parte din portul tradițional românesc. Vecinele noastre de la nord însă, ucrainencele, nu le-au lăsat prea mult pe românce să se mândrească cu portul nostru popular și au susținut că, de fapt, acea este o „vyshyvanka”, o bluză tradițională din țara lor. Bineînțeles că discuțiile au degenerat și internautele s-au tot contrazis, până când un cont care cunoștea creațiile designerului obiectului vestimentar a decis să facă „lumină”.

image
Catherine Zeta-Jones, în vacanță alături de Michael DouglasFoto Instagram

După numeroasele comentarii purtate în contradictoriu, contul „La Blouse Roumaine” a decis să clarifice puțin lucrurile, având în vedere că deținea informații cu privire la creatoarea bluzei, Vita Kin, un designer ucrainean care realizează haine inspirate din cultura populară. „Designerul este ucrainean, dar modelul se apropie foarte mult de iile românești din Transilvania și Banat. Chiar și Vita Kin a recunoscut că sunt asemănătoare”, a explicat admin-ul contului de socializare. Până la urmă, se pare că fiecare „ a avut câte o parte de dreptate...

cub florin zamfirescu png
mugur mihaescu jpg
marilyn monroe
BeFunky collage (18) jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg
Declic Ministrul Mediului
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
cub bromania png
conducta gaz gazoduct robinet
Marian Petria FOTO arhiva personala (3) jpg
image
image
image
image
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
marilyn monroe
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu