Catherine Zeta-Jones, internată la balamuc

Ultima actualizare:

Citeşte şi:

Catherine Zeta Jones începe tratament psihiatric. Află de ce

Michael Douglas s-a reapucat de băutură

Michael Douglas a luat un paparazzi de gât! Află motivul! VIDEO

Catherine Zeta-Jones (41 de ani) a fost internată miercurea trecută în clinica privată de psihiatrie News Canaan din statul Connecticut (SUA), unde o zi de spitalizare costă 1250 de dolari (circa 3.600 lei).

Soţul ei, Michael Douglas (66 de ani), a dus-o de urgenţă să se trateze după ce problemele psihice pe care le avea s-au agravat în urma depresiei şi a stresului cauzate de perioada în care el a luptat împotriva cancerului în gât.

Catherine suferă de tulburări maniaco -depresive. Ea a mărturisit că a simţit că o ia razna după ce un bărbat a hărţuit-o cu ameninţări în 2004.

Boala soţului a zdruncinat-o de tot. "Nu a mai dormit nopţile, refugiindu-se în alcool şi ţigări, a avut o viaţă de iad", a dezvăluit o sursă apropiată cuplului. Diva a fost văzută izbucnind aiurea în plâns, în public, dând peste cap băutura ca beţivii înrăiţi şi urlând la un fotoreporter.

Click!spune

Sindromul maniaco-depresiv este o tulburare a creierului care produce schimbări ciudate în starea şi capacitatea de funcţionare a omului. Tratamentul este direct legat de faza în care se află boala. Suferinzii de acest sindrom depresiv se pot sinucide sau să devină un pericol pentru alţii. Pot ucide, obsedaţi că toată lumea le e împotrivă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net