Catherine Zeta-Jones și-a uimit fanii din România. A vizitat castelul Peleș și s-a declarat fermecată: "Dacă aș fi prințesă, mi-ar plăcea să stau aici"

image
Catherine Zeta-Jones filmează în România pentru seria “Wednesday”Foto: Getty Images

Fanii români ai lui Catherine Zeta-Jones au fost uimiți când au văzut-o pe actriță în fața castelului Peleș din Sinaia. Frumoasa brunetă de 52 de ani se află zilele acestea în țara noastră, unde lucrează la seria "Wednesday", în regia lui Tim Burton.

După ce s-a filmat pe o clădire din București, la primele ore ale dimineții, când nici nu crăpase încă de ziuă și se pregătea să intre la păr și machiaj pentru a se transforma în Morticia Addams, de data aceasta, platoul de filmare s-a mutat la munte, iar pe drum, echipa a oprit la Peleș.

Fermecată de frumusețea castelului, Zeta-Jones s-a filmat câteva secunde în curte, mărturisind cu entuziasm: "Dacă aș fi prințesă, aici mi-ar plăcea să trăiesc". În dreptul clipului a pus o descriere scurtă: "Visuri de prințesă", alături de România și un emoticon cu inimioară roșie alături.

Catherine Zeta-Jones joacă rolul Morticiei Addams în seria "Wednesday"

Catherine Zeta-Jones joacă rolul Morticiei Addams în producția marca Netflix, Wednesday, unde îi vom putea vedea pe românii George Burcea, Cezar Grumăzescu și magicianul Victor Dorobanțu.

Citește și: George Burcea va juca alături de Catherine Zeta-Jones! «Pentru asta am renunțat la meseria de marinar»

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
artista lacul morii 3 PNG
nikita de romania jpg
archie battersbee jpg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
4 britney spears 5 jpg jpeg
operatie medici jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg
nikita de romania jpg
Oana si Mioara Roman jpg
Orlando Bloom in Troia jpg