Câţi bani dau ca să fie frumoase!

simeon stalpnicul png

Obrazul fin cu cheltuială se ţine, zice o vorbă din popor! Azi-noapte, la Gala Oscar toate vedetele au strălucit în lumina reflectoarelor. Click! vă prezintă cât a costat machiajul fiecărei vedete în parte.

La cea de-a 89-a ediţie a premiilor Academiei Americane de Film, starurile au arătat extraordinar. Chiar dacă majoritatea au trecut de prima tinereţe, obrazul lor strălucea de sănătate şi chipurile lor radiau. Iată-le secretele.

Cu doar două ore înainte să-şi facă apariţia pe covorul roşul, Cate Blanchett (47 de ani) a fost la salonul lui Jeanine Lobell, unde a lăsat 715 dolari pentru a-i face machiajul de seară. Keira Knightley (31 de ani) a dat 635 de dolari la acelaşi salon al Lisei Eldridge. Ca o notă distinctivă, aseară actriţa a avut pe chip nu mai puţin de 50 de produse cosmetice. 

Nicole Kidman (49 de ani) sfidează trecerea timpului şi nu îşi arată deloc vârsta. Asta pentru că machiajul pe care şi-l aplică pe faţă este de 850 de dolari şi este realizat de Charlotte Tilbury. Trebuie menţionat că artistele în machiaj le însoţesc pe dive în seara cea mare, pe covorul roşu.

simeon stalpnicul png
Adele (28 de ani), machiaj de 410 $

Adele (28 de ani) cheltuieşte pe machiaj 410 dolari şi se fardează la Michael Ashton. Eh, şi acuma să vă ţineţi bine, pentru că bărbaţii cheltuiesc şi mai mult: Ryan Reynolds dă pe machiajul pentru Oscar 870 de dolari, iar Justin Timberlake 230 de dolari. Acesta din urmă a recunoscut că a dat mai mulţi bani decât soţia lui Jessica Biel, ieri seară.

Nu l-au lăsat să vină la Oscar

simeon stalpnicul png

Artistul sirian Khaled Khatib, de 21 de ani, a primit interdicţie din partea Biroului American pentru Imigrări de a intra pe teritoriul SUA. Cineastul a creat documentarul “Căştile albe” şi şi-a desfăşurat întreaga activitate în teatrele de operaţiuni din Siria. Şi-a pus viaţa în pericol pentru a prezenta riscurile la care se expun echipele de salvatori pentru Netflix. Deşi a primit viză de SUA, el a fost trecut pe lista de aşteptare şi nu a putut ajunge aseară la Gala Oscar. “Sunt dezamăgit, dar bucuros că munca mea a fost vizionată de atâta lume”, a scris tânărul pe pagina lui de Internet.

«Batman contra Superman», cel mai prost scenariu

simeon stalpnicul png

Ca în fiecare an, de 35 de ani încoace, la 25 februarie, cu o seară înaintea Oscarurilor are loc Gala Zmeurii de Aur. Aici sunt premiate cele mai slabe prestaţii şi producţii din industria cinematografică. Evenimentul a avut loc în Los Angeles, California. Titlul pentru cea mai proastă producţie cinematografică a fost adjudecat de “America lui Hillary: Istoria secretă a Partidului Democrat”, care şi-a trecut în palmares nu mai puţin de patru “zmeurici”. Tot patru premii şi-a adjudecat şi “Batman contra Superman”. Zoolander 2 cu Ben Stiler şi Penelope Cruz  nu a rămas nici el netaxat. Iar Gerard Butler a avut parte de emoţiile vieţii lui, pentru că “i-a trecut zmeura pe lângă ureche” pentru prestaţia din “Zeii Egiptului”.

Meryl Streep a cerut bani ca să poarte rochia lui Lagerfeld

simeon stalpnicul png

Meryl Streep (67 de ani) e de departe răsfăţata serii, actriţa fiind la cea de a 20-a nominalizare la Oscar. Însă prezenţa ei pe covorul roşu e umbrită de scandalul cu designerul Karl Lagerfeld care o acuză că a cerut bani ca să poarte o creaţie Chanel, în valoare de 100.000 €. “După ce i-am făcut un dar în valoare de 100.000 €, am aflat mai târziu că trebuie să plătim pentru a-l accepta”, a declarat Lagerfeld, după o discuţie cu stilistul actriţei.

Streep, care are o avere de 65 milioane $, l-a acuzat pe Lagerfeld de “minciună şi defăimare”. Designerul şi-a cerut scuze, dar nu au fost acceptate. Streep va defila pe covorul roşu într-o rochie aparţinând altei case de modă. În seara Oscarurilor, actriţele primesc în medie 250.000 $ de la producătorii de haine pentru a le purta creaţiile, susţine stilista Jessica Paster.

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
cub radu mirica animat gif
cristian tudor popescu arșinel png
FotoJet (1) jpg
woman 4214744 1920 jpg
visarion alexa
prodan (2) jpg
andreea marin si cove jpg
Fosa septica FOTO Shutterstock jpg
Baza militara Mihai Kogalniceanu FOTO Inquam Photos George Calin jpg
image
image
image
image
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
vlduta lupau si adi rus colaj
5 diana dumitrescu prezinta mireasa 4 jpg jpeg