Câți români s-au uitat la primul episod al serialului «Lacrimi la Marea Neagră», de la Kanal D

image
Primul episod al serialului s-a bucurat de succes

Se pare că serialul «Lacrimi la Marea Neagră» a folosit rețeta perfectă pentru un serial de succes. Un subiect dramatic și actual - violența domestică, o poveste de dragoste care îți taie răsuflarea, actori talentați, scenariu alert și, nu în ultimul rând, aspecte ale unui mod de viață inedit, tradițional al comunităților de pe țărmul turcesc al Mării Negre, toate acestea dau forță acestei producții care s-a bucurat de succes încă de la primul episod difuzat.

Serialul turcesc se bucură de un real succes încă de la primul episod difuzat, astfel că, peste un milion (1.143.000) de telespectatori din întreaga țară au trăit aseară emoția uriață, alături de personajele centrale ale serialului «Lacrimi la Marea Neagra», difuzat la Kanal D.

Adevărate caractere, personajele din “Lacrimi la Marea Neagră”  impresionează prin autenticitate, prin modul în care reușesc să inspire forță prin toți porii. Pornind de la nesupusa Nefes (Irem Helvacioglu), Tahir (interpretat de Ulas Tuna Astepe) și până la Mustafa (Sinan Tuzcu), Asiye (Oyku Gurman), aceste adevărate caractere poartă parcă pecetea “oamenilor mării”, vijeliosi, justițiari și cu inima mare. Dragostea care se înfiripă între Nefes și Tahir capătă forță cu fiecare secvență ce se derulează în fațâ telespectatorilor.

image

Pe întreagă perioadă de difuzare a episodului de aseară, 20:00– 22:45, Kanal D s-a clasat pe locul doi în topul televiziunilor din România, atât pe targetul All Urban, cât și pe cel Național.

image

În intervalul orar mai sus menționat, serialul “Lacrimi la Marea Neagră” a fost urmărit, în medie, în fiecare minut al difuzării, de peste 875.000 de fani. Aseară, Kanal D a înregistrat  4,9% rating și 13,2% cota de piață, pe targetul Național, și 3,9% rating și 10,9% cota de piață, pe targetul All Urban.

 Fanii serialului turcesc pot urmări episodul nou astăzi, de la ora 20:00, un nou episod al serialului „Lacrimi la Marea Neagră”, o poveste extraordinară despre vindecarea prin iubire, despre puterea de a fi liber.

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cristian arsinel png
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
Mihailo Dianov în uzina Azovstal / Foto Instagram / kztsky
Nicolae Ciuca FOTO Facebook Nicolae Ciuca
image
image
image
image
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg