Caz șocant la Hollywood. Un producător celebru și-ar fi tranșat soția. Socrii vedetei sunt dați dispăruți

Samuel Bond Haskell Jr., de 35 de ani, un producător cunoscut de la Hollywood, se află în centrul unei anchete șocante de crimă.

Samuel Bond Haskell Jr. și soția lui, Mei Haskell, pe care ar fi ucis-o FOTO: Samuel Bond Haskell Jr
Samuel Bond Haskell Jr. și soția lui, Mei Haskell, pe care ar fi ucis-o FOTO: Samuel Bond Haskell Jr

De curând, poliția din SUA a găsit bustul dezmembrat al unei femei despre care se crede că este soția lui. Presupusul asasin, care este fiul unui producător celebru, a fost arestat. Descoperirea a fost făcută de un om al străzii care căuta printre gunoaie, într-un tomberon aflat la aproximativ 8 kilometri de casa suspectului din cartierul exclusivist Tarzana.

Cuplul are trei copiii

Chiar dacă identitatea femeii nu a fost confirmată, toată lumea este convinsă că este vorba de soția lui Haskell Jr., Mei Haskell, de 37 de ani, potrivit CNN.

Cei doi au trei copii, de 6, 8 și 12 ani, care au fost găsiți la școală, fiind preluați de serviciile sociale. Părinții lui Mei, Gaoshan Li, 72 de ani, și YanXiang Wang, 64 de ani, care locuiau în aceeași casă, sunt dați dispăruți.

Haskell Jr. este fiul producătorului de la Hollywood Sam Haskell Sr., câștigător al unui Emmy. Haskell Sr. este președintele Magnolia Hill Productions, compania care se ocupă de proiectele recente ale lui Dolly Parton și i-a reprezentat în trecut pe George Clooney, Whoopi Goldberg, Martin Short și Prince Edward, potrivit TMZ.

​Cine este Samuel Bond Haskell Jr.

Potrivit paginii sale de pe IMDB, Haskell Jr. a călcat pe urmele tatălui său și lucrează ca producător și regizor. Dar, el nu a existat niciodată să-și arate invidia fața de succesul tatălui său.

Haskell Jr. a fost la un moment dat și CEO al Miss America, dar și-a dat demisia în 2017, după ce au fost dezvăluite mai multe e-mailuri în care făcea comentarii sexiste și vulgare despre concurente. Haskell Sr. a fost agent la William Morris Agency timp de 27 de ani.

De asemenea, a produs pentru Dolly Parton show-urile „Dolly Parton’s Magic Mountain Christmas” și „Dolly Parton’s Coat of Many Colors”. Mama lui Haskell Jr., Mary Donnelly Haskell, este actriță și a fost Miss Mississippi în 1977. Ea este căsătorită cu Haskell Sr. din 1982 și are împreună cu el și un al doilea copil.

Haskell Jr. a mai avut probleme cu legea, fiind arestat sub acuzația de agresiune cu o armă în 2008 și a primit trei ani de închisoare cu suspendare.

Anchetatorii spun că a fost găsit sânge în casa lui Haskell Jr. „Odată ce ofițerii au intrat în casă, au descoperit dovezi ale săvârșirii unei crime, inclusiv urme de sânge, dar și alte probe despre care nu vom vorbi în acest moment al anchetei”, a spus Gutierrez.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net