Ce a difuzat PRO Tv de Crăciun în singurul an fără ”Singur acasă”

8 decembrie 2015
image
Macauley Caulkin a devenit vedetă după seria Home Alone / Singur acasă

”Singur acasă”, nemuritorul film de Crăciun cu Macauley Caulkin, realizat în anul 1990, este rețeta sigură de succes pentru PRO Tv de ani buni. Postul de televiziune l-a difuzat inclusiv în anul lansării, în 1995, iar de când se măsoară audiențele, filmul înregistrează constant peste două miloane de telespectatori pe minut. Într-un singur an din ultimii 11, Pro Tv a ales altceva pentru serile de Crăciun, iar asta s-a simțit serios în audiențe.

De Sărbători, românul știe ce are de făcut. Își ia familia, se așază în fața televizorului și urmărește ”Singur acasă”, la PRO Tv. Cel puțin în zece din ultimii 11 ani asta a făcut. Iar când PRO Tv a vrut să varieze și a reunuțat la rețeta verificată, telespectatorii și-au găsit altceva de făcut.

În 2011, Pro Tv a difuzat în Ajun de Crăciun un episod special de sărbători din serialul producție proprie ”Pariu cu viața”. Postul de televiziune a fost lider de piață și atunci, însă abia a reușit să adune 1,3 milioane de telespectatori în minutul de aur, adică fix atunci când începea serialul.

În prima zi de Crăciun a anului 2011, Pro Tv a mizat pe filmul de acțiune Eroi de sacrificiu. Filmul care i-a adus pentru prima dată împreuna pe Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger şi Bruce Willis a fost urmărit în medie de aproape 1,8 milioane de telespectatori din întreaga Românie.

Asta în condițiile în care ”Singur acasă” adună constant în fața micilor ecrane peste 2,5 milioane de telespectatori și depășește 3 milioane în minutul de aur. Anul acesta, pe segmentul comercial, cota de piață a fost de peste 33%, ceea ce înseamnă că o treime din publicul între 18 și 49 de ani care se uita la televizor urmărea clasicul film de Crăciun pe Pro TV.

”Singur acasă 2” va fi difuzat de PRO Tv sâmbătă, 12 decembrie.

anamaria prodan laurentiu reghecampf jpg
printesa charlene png
andreea marin lisabona 3 jpg
cub alina sorescu animat gif
dana rogoz (1) jpg
2 mirabela dauer pensie 4 jpg jpeg
printul nicolae romania crop jpg
ray liotta gettyimages 471178756 jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
depeche mode getty (4) jpg
kevin spacey gettyimages 687734476 jpeg
alina eremia nas jpeg
cub elena gheorghe png
2 mirabela dauer pensie 4 jpg jpeg
ray liotta gettyimages 471178756 jpg jpeg