Ce a fost de fapt între Justin Bieber şi Miranda Kerr, de l-a enervat cumplit pe Orlando Bloom


    Justin Bieber s-a apropiat periculos de Miranda Kerr
Justin Bieber s-a apropiat periculos de Miranda Kerr

Scandalul uriaş dintre cântăreţul Justin Bieber şi actorul Orlando Bloom a făcut înconjurul lumii. Cei doi s-au încăierat în această săptămână în Ibiza din cauza fotomodelului Miranda Kerr. Dar l-a înşelat ea cu adevărat pe Orlando cu Bieber?

Să vedem ce s-a întâmplat cu adevărat înainte ca actorul Orlando Bloom (37 de ani) să-i tragă un pumn în faţă cântăreţului Justin Bieber (20 de ani), în Ibiza,pe motiv că adolescentul s-ar fi dat la nevasta lui, Miranda Kerr (31 de ani).

Potrivit “E! News”, Bieber a făcut tot ce i-a stat în putinţă ca s-o seducă pe Miranda. În 2012, după o defilare a casei de modă Victoria's Secret, cântăreţul s-a dat peste cap să se apropie periculos de soţia lui Bloom. Miranda Kerr a dezminţit categoric că ar fi avut o aventură cu el, catalogând afirmaţiile drept “total false şi defăimătoare“. Totuşi, în acea seară s-a distrat cu adolescentul până dimineaţa, potrivit unor surse citate de “E! News”.

Apoi, Bieber a făcut tot ce a putut să păstreze legătura cu ea. Însă ea nu a mai dorit să rămână în contact cu el. Şi-au mai trimis mesaje din când în când. Bieber a insistat mult.

În prezent, Miranda este în vacanţă în Europa împreună cu fiul ei, pe care îl are din căsnicia cu Orlando Bloom, Flynn, în vârstă de 3 anişori.

Ea se simte jenată după încăierarea dintre Bloom şi Bieber. Vorbeşte tot timpul la telefon cu Orlando Bloom, despre copil, deşi s-au despărţit din octombrie 2013. Cei doi au anunţat că vor să divorţeze.

cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
george burcea lurch jpg
horoscop jpg
cub lia bugnar png
celine dion jpeg
cub Andreea Perju png
Meghan Markle, Prințul Harry 4  sursa   Profimedia jpg
cub andrele png
image
image
image
image
image
image
nick carter gettyimages 187744547 jpg jpeg
cub andrele png
baza paris profimedia jpg
celine dion jpeg
Jennifer Lopez a avut ajutor la alesul bradului jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png